CS 2 de Friendly Fire'a nerf gelir mi?

Su Ruslardan biktim. Basligi doğru mu açtım onu bile bilmiyorum. 2 killi var ama benim attigim molly de bilerek yandi ve kicklendim. Buyuk ihtimal rankim da dusecek. CS 2 de bu tarz seylere bir cozum getirirler mi sizce?

Su Ruslardan biktim. Basligi doğru mu açtım onu bile bilmiyorum. 2 killi var ama benim attigim molly de bilerek yandi ve kicklendim. Buyuk ihtimal rankim da dusecek. CS 2 de bu tarz seylere bir cozum getirirler mi sizce?
Umarım düzeltirler bu ruslar yüzünden valorant oynuyorum cs beğenmeme rağmen. Prem olmadığı için direk 3 oyundan 2sinden oyundan atıyolar.

Umarım düzeltirler bu Ruslar yüzünden Valorant oynuyorum CS beğenmeme rağmen. Prem olmadığı için direk 3 oyundan 2'sinden oyundan atıyolar.

Ya simdi konuyu acarken biraz hakaret ettim de bunlara az kalıyor. 2 3 iyi varda gerisi harbi dayaklik.
İsten yeni geldim canim oyun istedi denk gelene bak iste. GTA 5 gireceğim simdi sikintidan :D

Premier yani harita seçme ekranında seçkin kısmını seçtiğimizde her iki takımın da isteklerini göz önünde bulundurarak harita seçtiriyordu oyun bize, aynı şekilde dost ateşi açık veya kapalı mı diye iki takıma da oylamaya sunsa güzel olurdu.

Yani guzel olurdu. Ya da soyle bir şey dusundum dost atesi olmazsa normal Mac gibi gelir bana. En azindan dost atesinin ban sayilmamasi olabilir belki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı