CS 2 deneyimim ve düşüncelerim

Görseller Overwatch ile Valorant kırması gibi olmuş. Güzelim Source motorunun o depresif hissiyatını söküp atmışlar.
Ben de tam olarak bunu fark ettim. CSGO’nun teması cuk oturmuştu. Burada da ben Valorant çakması bir şey görüyorum. Gerçi ben çoktan CSGO oynamayı bıraktım o yüzden çok da umrumda değil.

Bu sizin gibi grafik geliştirilmesi gerektiğini savunan tayfa oyunu ayda yılda 1 açıyordur ya da Silver'dan çıkamıyor artık ümidini kesmiştir grafik vs bakıyordur.
İşte bu tayfadanım ben artık herşey aynı operasyon modları geliyor şlgimi çekiyor zaten yıllardır source 2 motoru bekledik csgo grubumuz vardı dağıldı yine gelmedi kimse oynamıyor. yenilik olmalı. Half life 1 in remake half life black mesa mesela grafik olarak daha çok çeken black mesadır. Buda bunun gibi kaç senedir aynı aynı aynı artık yenilenmeli güncellenmeli ve "Aa budamı oyuna eklenmiş" dedittirmeli Valve sonuçta Yoksa metin 2 den farkı kalmaz

Oyunun aktif sürekli 900.000k oyuncusu var ayracak Black Mesa ile ne alakası var bu Online Half-Life kadar da eski değildi.

İptal edilmesine imkanı yok bu yaz kesin çıkacak dendi eğer ki iptal edilirse veya ertelenirse birçok oyuncu ( ben de dahil) hypeyi kesecektir ve ilgi düşecektir sanmıyorum ki Valve böyle saçma bir hamle yapsın.

Oyuna gelirsek deneyimlemedim ama bu oyun daha beta da tam çıkmadı hemen yok bu böyle bu şöyle eleştirmek çok yanlış olur optimizasyon hakkında CS:GO'dan bile iyi olacak dendi hayırlısı olsun.

Son olarak piyasaya rekabetçi olarak sürülen bir oyundan grafik anlamında yenilik beklemek saçmalıktır oynanış kısmını dediğim gibi deneyimlemediğim için bir şey söyleyemeyeceğim.

Ama uzaktan bakıldığında rekabetçi bir oyuna göre çok güzel durduğunu söyleyebilirim umuyorum ki bu yeniliği oynanış kısmına da getirirler.

Vallahi ben oyunun şu anki halinde adamları seçemiyorum karanlık alanlar sırf depresif hava katıyor diye kafadan yemek iyi değil, tamamen katıldığım konu envanter menüsü ve satın alma ekranı gerçekten çok kötü.

Keşke bende sonsuza dek her oyunda 140 fps de dolaşmak durumunda kalsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…