CS 2 donuyor

İşletim sistemi
Windows 11

fahrettin33

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
4060ti
Anakart
Asus prime A620
İşlemci
R5 8400f
Arkadaşlar CS 2 satın alma ekranında, ölürken, ve ara sıra oyun esnasında 1 saniyeliğine donuyor. Ping donması değil direkt her şey kilitleniyor, bunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar CS 2 satın alma ekranında, ölürken, ve ara sıra oyun esnasında 1 saniyeliğine donuyor. Ping donması değil direkt her şey kilitleniyor, bunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı?
Valla ben 1 kez crash yedim durduk yere onun dışında bu tarz donma yaşamadım ama dosya doğrulamayla başlayabilirsin bence. Daha sonra ayarlarını bir kontrol et, olmadı sıfırla. Senden kaynaklı olmuyor da olabilir, çokça şikayet var bu tarz. Arada güncellemelerle bir şeyler bozuluyor, bir önceki güncellemede ragdolllar tamamen saçmalamıştı vesaire.

Bir de wallpaper engine varsa kapatıp dener misin? Son olarak ekran kartı driver ddu ile komple silip güncelini tekrar yüklemeyi dene derim. Yanıtını bekliyorum

Tamamdır teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim

Aygıt Yöneticisi'nden ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden kurabilir misiniz?
Tamamdır deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…