CS 2 drop sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz?

omercc

Femtopat
Daha fazla  
Yeni gelen güncelleme ile seçkin sadece haftadan haftaya (çarşamba) değişen görevler ile TP kazanılıyor. 1 ay önce aldım aldığımda görev yoktu, maç atıyordum TP alıyordum dropu da düşürüyordum. Hafta sonları oynadığım için bilmiyordum oyunu açtığımda görev sisteminin geldiği ve size verdi haritada vs. oynamamız gerektiğini gördüm. O gün train haritasini vermisti bilgisayarimda kotu olduğundan yağmurlu harita açmıyordu anca pencereli ekran oynayarak zar zor geçtim. Ben sahsen zorlastirilmasini kınıyorum bence böyle bir şey olmamaliydi, siz ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görevleri yapmanıza gerek yok ki drop için. Bazı verdiği görevler kolay oluyor onunla da hızlı bir şekilde TP kasarsınız. Drop sistemi hala aynı maça gir, seviye atla ve drop düşür.

Görevleri yapmanıza gerek yok ki drop için. Bazı verdiği görevler kolay oluyor onunla da hızlı bir şekilde TP kasarsınız. Drop sistemi hala aynı maça gir, seviye atla ve drop düşür.

Şimdi ölüm maçı girdim. Gerçekten TP verdi yanlış biliyormusum kusura bakmayın ama dün rekabetçi girdim vermedi herhalde sayılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı