Xyneth Centipat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #1 Fotoğrafta gördüğünüz hatayı veriyor. Yaptım, kaç kere bilgisayarı yeniden başlattım olmadı. Başka bir sorun var galiba, kaç kere denedim. Dosya Ekleri dcssx.PNG 6,3 KB · Görüntüleme: 43 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2023
Fotoğrafta gördüğünüz hatayı veriyor. Yaptım, kaç kere bilgisayarı yeniden başlattım olmadı. Başka bir sorun var galiba, kaç kere denedim.
Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.131 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #2 IPhone'un 15 serisi gibi bu da Valve'nin belası oldu. Hocam sil yükle 1 gün uğraştım üşendiğimden silmedim. Silip yükledim düzeldi. Artı 0 Eksi
IPhone'un 15 serisi gibi bu da Valve'nin belası oldu. Hocam sil yükle 1 gün uğraştım üşendiğimden silmedim. Silip yükledim düzeldi.
E EKD552 Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 1.046 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #3 Xyneth dedi: Fotoğrafta gördüğünüz hatayı veriyor. Yaptım, kaç kere bilgisayarı yeniden başlattım olmadı. Başka bir sorun var galiba, kaç kere denedim. Genişletmek için tıkla... Ekranda yazan şeyi deneyin. Vio dedi: IPhone'un 15 serisi gibi bu da Valve'nin belası oldu. Hocam sil yükle 1 gün uğraştım üşendiğimden silmedim. Silip yükledim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Arkadaş dosya doğrulama yapmamış galiba. Artı 0 Eksi
Xyneth dedi: Fotoğrafta gördüğünüz hatayı veriyor. Yaptım, kaç kere bilgisayarı yeniden başlattım olmadı. Başka bir sorun var galiba, kaç kere denedim. Genişletmek için tıkla... Ekranda yazan şeyi deneyin. Vio dedi: IPhone'un 15 serisi gibi bu da Valve'nin belası oldu. Hocam sil yükle 1 gün uğraştım üşendiğimden silmedim. Silip yükledim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Arkadaş dosya doğrulama yapmamış galiba.
Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.131 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #4 EKD552 dedi: Arkadaş dosya doğrulama yapmamış galiba. Genişletmek için tıkla... Xyneth dedi: Fotoğrafta gördüğünüz hatayı veriyor. Yaptım. Genişletmek için tıkla... Yapmış hocam. Artı 0 Eksi
EKD552 dedi: Arkadaş dosya doğrulama yapmamış galiba. Genişletmek için tıkla... Xyneth dedi: Fotoğrafta gördüğünüz hatayı veriyor. Yaptım. Genişletmek için tıkla... Yapmış hocam.
godlucw Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #5 Vio dedi: Yapmış hocam. Genişletmek için tıkla... Dosya eksikliğinden kaynaklıdır. Artı 0 Eksi
E EKD552 Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 1.046 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #6 Kütüphanenin ismini değiştirin Steam kütüphaneyi görmesin. Ardından oyunu en baştan yeni bir kütüphane açarak indirmeyi başlatsın. Başlattıktan sonra kütüphane dosyalarını yeni açtığınız kütüphaneye kopyalayın düzelmesi lazım. Artı 0 Eksi
Kütüphanenin ismini değiştirin Steam kütüphaneyi görmesin. Ardından oyunu en baştan yeni bir kütüphane açarak indirmeyi başlatsın. Başlattıktan sonra kütüphane dosyalarını yeni açtığınız kütüphaneye kopyalayın düzelmesi lazım.