Q QuartZ0 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #11 mutlu pide dedi: DMarket'de Payoneer'e çekebiliyorsun nasıl oluyor öyle? Genişletmek için tıkla... Daha önceden Crypto ile çekme mevcuttu. Şimdi fark ettim para çekme olayı sıkıntıya girmiş DMarket'te. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2023
mutlu pide dedi: DMarket'de Payoneer'e çekebiliyorsun nasıl oluyor öyle? Genişletmek için tıkla... Daha önceden Crypto ile çekme mevcuttu. Şimdi fark ettim para çekme olayı sıkıntıya girmiş DMarket'te.
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.616 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #12 QuartZ0 dedi: Paranı çekerken ayrı komisyon alır. Genişletmek için tıkla... ByNoGame'de çok satış yaptım parayı çekerken hiç komisyon ödemedim.
QuartZ0 dedi: Paranı çekerken ayrı komisyon alır. Genişletmek için tıkla... ByNoGame'de çok satış yaptım parayı çekerken hiç komisyon ödemedim.
Q QuartZ0 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #13 QuartZ0 dedi: Daha önceden Crypto ile çekme mevcuttu. Şimdi fark ettim para çekme olayı sıkıntıya girmiş DMarket'te. Genişletmek için tıkla... Aynı zaman da karta da çekim yapılabiliyordu ama kaldırılmış garip. epimedium dedi: ByNoGame'de çok satış yaptım parayı çekerken hiç komisyon ödemedim. Genişletmek için tıkla... İmkansız. 200 lira yazdığım ilandan gelen 182 lira. 18 lira satış komisyonuna gitti. Çekerken de ayrı komisyon alıyor site. Dosya Ekleri 1644525787923.png 30,3 KB · Görüntüleme: 62 31.png 46,1 KB · Görüntüleme: 69 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2023
QuartZ0 dedi: Daha önceden Crypto ile çekme mevcuttu. Şimdi fark ettim para çekme olayı sıkıntıya girmiş DMarket'te. Genişletmek için tıkla... Aynı zaman da karta da çekim yapılabiliyordu ama kaldırılmış garip. epimedium dedi: ByNoGame'de çok satış yaptım parayı çekerken hiç komisyon ödemedim. Genişletmek için tıkla... İmkansız. 200 lira yazdığım ilandan gelen 182 lira. 18 lira satış komisyonuna gitti. Çekerken de ayrı komisyon alıyor site.
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.616 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #14 QuartZ0 dedi: İmkansız. 200 lira yazdığım ilandan gelen 182 lira. 18 Lira satış komisyonuna gitti. Çekerken de ayrı komisyon alıyor site. Genişletmek için tıkla... Ben direkt sattığımı çektim kaç kere.
QuartZ0 dedi: İmkansız. 200 lira yazdığım ilandan gelen 182 lira. 18 Lira satış komisyonuna gitti. Çekerken de ayrı komisyon alıyor site. Genişletmek için tıkla... Ben direkt sattığımı çektim kaç kere.
Q QuartZ0 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #15 epimedium dedi: Ben direkt sattığımı çektim kaç kere. Genişletmek için tıkla... Ekte de gördüğün gibi 100 liralık itemi direkt satıp 100 lira çekme gibi bir şey ByNoGame de söz konusu değil. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2023
epimedium dedi: Ben direkt sattığımı çektim kaç kere. Genişletmek için tıkla... Ekte de gördüğün gibi 100 liralık itemi direkt satıp 100 lira çekme gibi bir şey ByNoGame de söz konusu değil.
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.616 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #16 QuartZ0 dedi: Ekte de gördüğün gibi 100 liralık itemi direkt satıp 100 lira çekme gibi bir şey ByNoGame de söz konusu değil. Genişletmek için tıkla... Sen ilk yazdığın yerde 2 defa komisyon kestiğini belirtmişsin. Yalnızca itemi satarken komisyon alınıyor.
QuartZ0 dedi: Ekte de gördüğün gibi 100 liralık itemi direkt satıp 100 lira çekme gibi bir şey ByNoGame de söz konusu değil. Genişletmek için tıkla... Sen ilk yazdığın yerde 2 defa komisyon kestiğini belirtmişsin. Yalnızca itemi satarken komisyon alınıyor.