Zamanında aldığım bıçak 180 dolar olmuş. Satıp parayı çekmek istiyorum. ByNoGame gibi sitelere ilan verdim ya da bazı sitelerin bize sat kısmında fiyat aldım ama kesinlikle tatmin edici değil.
Bıçağı Steam üzerinden satıp, forumda konu açarak oyun alacaklara indirimli şekilde atmak mantıklı olur mu?
Zamanında aldığım bıçak 180 dolar olmuş. Satıp parayı çekmek istiyorum. ByNoGame gibi sitelere ilan verdim ya da bazı sitelerin bize sat kısmında fiyat aldım ama kesinlikle tatmin edici değil.
Bıçağı Steam üzerinden satıp, forumda konu açarak oyun alacaklara indirimli şekilde atmak mantıklı olur mu?
Hocam Bynogame'de 3600tl bıçağınız, Steam'den satmak sizin için daha karlı olur gibime geldi. Tuhafıma gelen nokta Steam'de neden bu kadar pahalı olduğu.
Hocam ByNoGame'de 3600TL bıçağınız, Steam'den satmak sizin için daha karlı olur gibime geldi. Tuhafıma gelen nokta Steam'de neden bu kadar pahalı olduğu.
Hocam o kadar az mı veriyorlar, hiç beklemiyordum bu kadar düşük fiyattan almalarını. Flip Knife bana hitap etse almayı düşünebilirdim ama maalesef hocam, bol şans diliyorum. Umarım istediğiniz fiyata satabilirsiniz, iyi günler.