lolelelele Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #1 Merhaba sorum basit aslında. CS 2 envanterime bakarak bendeki skini kasadan mı çıkardım yoksa pazardan mı satın aldığımı anlayabilirler mi?
Merhaba sorum basit aslında. CS 2 envanterime bakarak bendeki skini kasadan mı çıkardım yoksa pazardan mı satın aldığımı anlayabilirler mi?
kanisd Decapat Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 234 Yer Gaziantep/Türkiye 14 Nisan 2024 #2 lolelelele dedi: Merhaba sorum basit aslında. CS 2 envanterime bakarak bendeki skini kasadan mı çıkardım yoksa pazardan mı satın aldığımı anlayabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Envanterine bakarak anlayamazsın ama topluluk pazarı geçmişinden neleri satın aldığını, sattığını veya satışa koyduğunu görebilirsin.
lolelelele dedi: Merhaba sorum basit aslında. CS 2 envanterime bakarak bendeki skini kasadan mı çıkardım yoksa pazardan mı satın aldığımı anlayabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Envanterine bakarak anlayamazsın ama topluluk pazarı geçmişinden neleri satın aldığını, sattığını veya satışa koyduğunu görebilirsin.
archguardiann Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #3 Hayır tek yöntem kendi hesabınsa eğer Steam açın topluluk kısmına gelin pazar sekmesine tıklayın aktif listeleminin yanında pazar geçmişi var oradan görebilirsiniz.
Hayır tek yöntem kendi hesabınsa eğer Steam açın topluluk kısmına gelin pazar sekmesine tıklayın aktif listeleminin yanında pazar geçmişi var oradan görebilirsiniz.
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.860 Çözümler 94 14 Nisan 2024 #4 FloatDB üzerinden araştırırsa görebilir.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #5 Onu Steam İnventory Helper eklentisini kullanarak öğrenebilirsin. Created diye yazar. Veya dropped diye.
Onu Steam İnventory Helper eklentisini kullanarak öğrenebilirsin. Created diye yazar. Veya dropped diye.
TimurCan07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.640 Çözümler 2 Yer antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 14 Nisan 2024 #6 lolelelele dedi: Merhaba sorum basit aslında. CS 2 envanterime bakarak bendeki skini kasadan mı çıkardım yoksa pazardan mı satın aldığımı anlayabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Floatdb data analizinden ortaya çıkar.
lolelelele dedi: Merhaba sorum basit aslında. CS 2 envanterime bakarak bendeki skini kasadan mı çıkardım yoksa pazardan mı satın aldığımı anlayabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Floatdb data analizinden ortaya çıkar.
lolelelele Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #7 kanisd dedi: Envanterine bakarak anlayamazsın ama topluluk pazarı geçmişinden neleri satın aldığını, sattığını veya satışa koyduğunu görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim geçmişimi arkadaşlarım görebilir mi peki kanisd dedi: Envanterine bakarak anlayamazsın ama topluluk pazarı geçmişinden neleri satın aldığını, sattığını veya satışa koyduğunu görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim geçmişimi arkadaşlarım görebilir mi peki TimurCan07 dedi: Floatdb data analizinden ortaya çıkar. Genişletmek için tıkla... Benim kendi skinimi başkaları bu yöntemle anlayabiliyor mu yoksa sadece kendi enverterine mi bakılıyor buradan
kanisd dedi: Envanterine bakarak anlayamazsın ama topluluk pazarı geçmişinden neleri satın aldığını, sattığını veya satışa koyduğunu görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim geçmişimi arkadaşlarım görebilir mi peki kanisd dedi: Envanterine bakarak anlayamazsın ama topluluk pazarı geçmişinden neleri satın aldığını, sattığını veya satışa koyduğunu görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim geçmişimi arkadaşlarım görebilir mi peki TimurCan07 dedi: Floatdb data analizinden ortaya çıkar. Genişletmek için tıkla... Benim kendi skinimi başkaları bu yöntemle anlayabiliyor mu yoksa sadece kendi enverterine mi bakılıyor buradan
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.860 Çözümler 94 14 Nisan 2024 #8 lolelelele dedi: Benim geçmişimi arkadaşlarım görebilir mi peki Benim geçmişimi arkadaşlarım görebilir mi peki Benim kendi skinimi başkaları bu yöntemle anlayabiliyor mu yoksa sadece kendi enverterine mi bakılıyor buradan Genişletmek için tıkla... Envanterin herkese açıksa eğer bakan herkes görebilir. İtemin kimden kime geçtiği de buna dahil.
lolelelele dedi: Benim geçmişimi arkadaşlarım görebilir mi peki Benim geçmişimi arkadaşlarım görebilir mi peki Benim kendi skinimi başkaları bu yöntemle anlayabiliyor mu yoksa sadece kendi enverterine mi bakılıyor buradan Genişletmek için tıkla... Envanterin herkese açıksa eğer bakan herkes görebilir. İtemin kimden kime geçtiği de buna dahil.
lolelelele Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #9 Hlina dedi: Envanterin herkese açıksa eğer bakan herkes görebilir. İtemin kimden kime geçtiği de buna dahil. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler
Hlina dedi: Envanterin herkese açıksa eğer bakan herkes görebilir. İtemin kimden kime geçtiği de buna dahil. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler