CS 2 FPS nasıl sabitlenir?

wizard145300

Centipat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar. Bayağı CS 2 oynayan biriyim ama FPS sabitlemek istiyorum bir türlü bulamadım. Yardım edebilir misiniz?

NVIDIA ayarlarından 3D ayarların yönetilmesi bölümüne gel biraz aşağı indiğinde maksimum kare hızı diye bir bölüm var oradan istediğin FPS sabitle ama sana önerim monitör kaç Hz se o FPS'ye sabitle.

Konsola "fps_max (istediğiniz sayı)" yazın. Eğer NVIDIA kullanıyorsanız NVIDIA Denetim Masası'ndan da tüm oyunlar için FPS kısıtlayabilirsiniz.

Denedim ama olmadı

Kaç FPS alıyorsun

200 150 değişiyor

NVIDIA ayarlarından 3D ayarların yönetilmesi bölümüne gel biraz aşağı indiğinde maksimum kare hızı diye bir bölüm var oradan istediğin FPS sabitle ama sana önerim monitör kaç Hz se o FPS'ye sabitle.
AMD kullanıyorum olurmu yinede pek bilmiyorum böyle şeyleri .d

AMD kullanıyorum olurmu yinede pek bilmiyorum böyle şeyleri .d

Masaüstüne sağ tıkla, Radeon ayarlarına gir. Üstte oyun sekmesine gir, global ayarlara tıkla. Sol altta kare hızı hedef kontrolü diye bir seçenek var, onu aktifleştir ve istediğin fps yi yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı