CS 2 FPS'i nasıl yükseltilir?

bberkk

Femtopat
Daha fazla  
2 haftadır oyunda birden FPS düşüklüğü oluyor. Sadece bende mi oluyor bilmiyorum sistem gereksinimlerim de gayet iyi.
2 hafta önde gayet akıcı ve yüksek FPS'de oynuyordum. Yardımcı olursanız sevinirim yoksa PC'ye format atmak zorunda kalacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 haftadır oyunda birden FPS düşüklüğü oluyor. Sadece bende mi oluyor bilmiyorum sistem gereksinimlerim de gayet iyi.
2 hafta önde gayet akıcı ve yüksek FPS'de oynuyordum. Yardımcı olursanız sevinirim yoksa PC'ye format atmak zorunda kalacağım.
sistem nedir?

Windows 10 kur ReviOS indir. Gerekli Tweak debloatları yap. Çözünürlük 4:3 ayarlar en düşükte HPET kapat. Sürücüleri güncelle. İsteğe bağlı MSI utille high seçeneğini seç. Bunun dışında yapabileceğin çok bir şey yok. CS2 optimizasyonu kötü.

12th gen Intel(R) Core(tm) i5-12450H
RAM 32 GB.
NVIDIA 4050.

4.3 1280X960.

Eskiden düşük çözünürlükler FPS arttırıyordu CS'de şu an ise tam tersi 4.3 olan en yüksek çözünürlüğe al FPS'ini yükselticektir. Bir de ayarlarda ölüm tahmini diye bir ayar var onu kapatırsan hem lagın düşer hem FPS'in artar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı