CS 2 gelince CS:GO kapanacak mı?

Ben çıktıktan kısa süre içinde CS2'nin çok iyi optimize edileceğini düşünüyorum şu an kapalı betada olduğu için hemen karamsar düşüncelere dalmayın, kaldırabilir sisteminiz.

Hocam sence DX9 kalkar mı? 11 desteklemiyor benim kartım. Sadece 9 ve 10.

Hocam sence DX9 kalkar mı? 11 desteklemiyor benim kartım. Sadece 9 ve 10.

DX 11 ile gelecek ve DX11 desteklemeyen PC'lerde çalışmıyor, geriye uyumluluk da getirmezler.

Ayrıca ekran kartınız ne? 12 yıllık laptopumda bile DX11 destekleyen ekran kartı var.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
45 50fps akıcı oyun oynanır bence. Oynamışlığım var ordan biliyorum.
Hocam 25-30 fps alıyorum genelde bazen 50-60 oluyor ama dediğiniz gibi yinede oyun akıcı oluyor. CS 2 gelince "Umarım kaldırır" dememin sebebi de pc özelliklerinden dolayı.

Hocam 25-30 fps alıyorum genelde bazen 50-60 oluyor ama dediğiniz gibi yinede oyun akıcı oluyor. CS 2 gelince "Umarım kaldırır" dememin sebebi de pc özelliklerinden dolayı.
Hocam fps konusunda yardımcı olabilirim size belki. Discord versem yazar mısınız?

Anlama zorluğu mu çekiyosunuz. CS 2 Güncelleme CSGO olacak CS 2. Witcher Next Gen gibi nasil anlamaz bi insan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…