CS 2 gelmedi

Alwaxyn

Hectopat
Biliyorsunuz bugün CS 2 açık betaya çıktı. Prime var bende. Ama rankım yoktu. Rank aldım şimdi. CS 2 gelir mi?

Random dağıtıldı yüksek ihtimalle. Rank ile ilgisi yok.

Hayır var. Bana düştü benim rankım açıktı 2 hafta önce Prime almış rankını daha açmış arkadaşıma gelmedi. Ayrıca CS2 resmi hesabı rankı açık + Prime olanlara verdik diyor zaten.

YouTube'da rankınız yoksa rank alın sonra gelir diyordu benim de rankım yok birazdan maç atıp almaya çalışacağım.

Hayır gelmeyecek. Önce olanlara veriyorlar. İlk testlerde de böyle oldu önceden fazla mm atanlara verdiler.

Benim tüm çevreme CS2 resmi hesabının dediği gibi düştü. Artık random atmışlar mıdır bilemem

Hayır var. Bana düştü benim rankım açıktı 2 hafta önce Prime almış rankını daha açmış arkadaşıma gelmedi. Ayrıca CS2 resmi hesabı rankı açık + Prime olanlara verdik diyor zaten.

Rank da açık Prime da var gelmedi bir sürü böyle insanada gelmedi. Ayrıca bazı unrankedlara geldi.

Artı -2 Eksi
Rank da açık Prime da var gelmedi bir sürü böyle insanada gelmedi. Ayrıca bazı unrankedlara geldi.

Dediğim gibi benim tüm çevreme ve bana Valve'ın dediği gibi düştü ama Valve'dan beklenir mi beklenir. Şaşırmam random attılarsa

Sabah işe gitmeden önce girip kontrol ettim. Pazartesiye kadar kullanamayacağım bilgisayarı. Güncellemeyi yapıp evden ayrıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…