Öncelikle global sentinel Steam rozeti, oyun içi herhangi bir rütbe ile alakası yok. CS2'nin kartlarını satın alıp rozet işleyerek elde edersin.
Eki Görüntüle 2406056
Onun dışında, Premier puanını 20 bine çıkarınca global olma diye bir şey de yok. Premier ile rekabetçi modları farklı, ikisini ayrı ayrı oynayıp kasman gerekiyor.
Ancak şöyle bir değerlendirme yapabiliriz, Premier 20 bin ve üzeri kişiler eski CS:GO'daki global rütbesine denk olabilir, yetenek seviyesi açısından denk gibi vs.
CS2'deki rekabetçi modunda (klasik rütbelerin olduğu) rütbe sistemi bozuk, eski CS:GO'daki gibi değil. Ben de pek takmıyorum, eğlencesine oynuyorum normal rekabetçiyi. Keleş rankında Inferno haritasında karşına FACEIT 10 seviye rakip falan denk geliyor bazen. FACEIT 10 seviye adam bile rekabetçide keleş rütbesinden çıkamadıysa pek ciddiye almaya gerek yok rekabetçi modunu.
Ha çok üstüne düşersen, inat edersen ve ortalama üstü oyun bilgin + Aim'in varsa DMG-le falan çıkabilirsin temiz bir şekilde belki ancak ondan sonra çok fazla derecede hileci ile karşılaşman muhtemel, dediğim gibi rekabetçi modunu ciddiye almaya gerek yok. Valve bazen bu durumun farkına varıp rütbelere kalibre çekebiliyor.