Beysonerrx Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #1 Selam arkadaşlar, CS 2 bulanık göründüğünü düşünüyorum hangi ayarları yükseltmeliyim?
xCrasiAx Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 365 Yer İstanbul 7 Mart 2025 #2 Beysonerrx dedi: Eki Görüntüle 2440015 Selam arkadaşlar, CS 2 bulanık göründüğünü düşünüyorum hangi ayarları yükseltmeliyim? Genişletmek için tıkla... Resolution1024x768Aspect Ratio4:3Scaling ModeStretchedBrightness100%Display ModeFullscreen Advanced Video Boost Player ContrastEnabledV-SyncDisabledNVIDIA Reflex Low LatencyDisabledNVIDIA G-SyncDisabledMaximum FPS In Game600Multisampling Anti-Aliasing Mode4x MSAAGlobal Shadow QualityLowDynamic ShadowsAllModel / Texture DetailLowTexture Filtering ModeAnisotropic 4xShader DetailLowParticle DetailLowAmbient OcclusionDisabledHigh Dynamic RangeQualityFidelityFX Super ResolutionDisabled (Highest Quality)
Beysonerrx dedi: Eki Görüntüle 2440015 Selam arkadaşlar, CS 2 bulanık göründüğünü düşünüyorum hangi ayarları yükseltmeliyim? Genişletmek için tıkla... Resolution1024x768Aspect Ratio4:3Scaling ModeStretchedBrightness100%Display ModeFullscreen Advanced Video Boost Player ContrastEnabledV-SyncDisabledNVIDIA Reflex Low LatencyDisabledNVIDIA G-SyncDisabledMaximum FPS In Game600Multisampling Anti-Aliasing Mode4x MSAAGlobal Shadow QualityLowDynamic ShadowsAllModel / Texture DetailLowTexture Filtering ModeAnisotropic 4xShader DetailLowParticle DetailLowAmbient OcclusionDisabledHigh Dynamic RangeQualityFidelityFX Super ResolutionDisabled (Highest Quality)
L Levair Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 623 Çözümler 5 7 Mart 2025 #3 Beysonerrx dedi: Eki Görüntüle 2440015 Selam arkadaşlar, CS 2 bulanık göründüğünü düşünüyorum hangi ayarları yükseltmeliyim? Genişletmek için tıkla... Hiç anlamam, ama keskinliği yumuşatma modu ucundan bi göz kırpıyor.
Beysonerrx dedi: Eki Görüntüle 2440015 Selam arkadaşlar, CS 2 bulanık göründüğünü düşünüyorum hangi ayarları yükseltmeliyim? Genişletmek için tıkla... Hiç anlamam, ama keskinliği yumuşatma modu ucundan bi göz kırpıyor.
T TopLaneVayne Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 228 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #4 Fidelity FX'i kapalı yani en yükseğe almalısın.