Steam CS 2 güncelleme sonrası bıçak önerisi

Hydra mangrov FT alacaktık fiyat yükseldi yine.

3. parti sitelerden alın Steam üzerinden gereksiz fiyat farkları var. Güvenilir siteden alın çekin hesabınıza...

3. parti sitelerden alın Steam üzerinden gereksiz fiyat farkları var. Güvenilir siteden alın çekin hesabınıza...

Hacı skinleri Steam'den sattım ya CSFloat aslında uyguna bulduğum birkaç eldiven vardı.

@HanLiebert hocam az önce baktım da fiyatlar bayağı artmış.

Bizim 49 dolarlık AK-47 akuamarin FT 62 dolar olmuş.

Dümenden kârımızı aldık.

@HanLiebert hocam az önce baktım da fiyatlar bayağı artmış.

Bizim 49 dolarlık AK-47 akuamarin FT 62 dolar olmuş.

Dümenden kârımızı aldık.
Valla uptade öncesi fiyatını da geçmiş, iyi oldu iyi. Artık 55-65 arası takılır bir süre.

Hocam bu arada dün buy order'dan bıçak aldım sonunda. Sizde gelişme var mı?

Vallahi Update öncesi fiyatını da geçmiş, iyi oldu iyi. Artık 55-65 arası takılır bir süre.

Hocam bu arada dün buy Order'dan bıçak aldım sonunda. Sizde gelişme var mı?

Hayırlı olsun hocam. Bende maalesef gelişme yok hocam oyunu bıraktığım için ak nin banının bitmesini bekliyorum bittiği gibi nakite çevireceğim.

Hayırlı olsun hocam. Bende maalesef gelişme yok hocam oyunu bıraktığım için ak nin banının bitmesini bekliyorum bittiği gibi nakite çevireceğim.
Sağ olun hocam. Peki niye oyunu bıraktınız? Son uptade sonrası güveniniz falan mı sarsıldı?

Sağ olun hocam. Peki niye oyunu bıraktınız? Son Update sonrası güveniniz falan mı sarsıldı?

YKS'ye hazırlanıyorum diye bıraktım hocam maalesef. Ama bir bıçak alsam çok güzel olurdu çocukluğumdan beri hayalim CS de bıçak sahibi olmaktı. Artık seneye kaldı belki o zaman alırım bir tane.

YKS'ye hazırlanıyorum diye bıraktım hocam maalesef. Ama bir bıçak alsam çok güzel olurdu çocukluğumdan beri hayalim CS de bıçak sahibi olmaktı. Artık seneye kaldı belki o zaman alırım bir tane.
Hocam bende YKS'ye hazırlanıyorum. Normalde oyuna ara vermiştim, güncelleme gelince ilgimi çekti. Oradan vakit kaybettik biraz.

Bu arada kolay gelsin, başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…