pinkuçi
Hectopat
Daha fazla
İyi akşamlar arkadaşlar CS 2 için bir skin aldım ama float değeri hakkında fazla bir şey bilmiyorum. Sadece ne kadar düşükse iyi olduğunu biliyorum. Sizce bu değer iyi midir ya da çok mu kötü sormak istedim.
İyi akşamlar arkadaşlar CS 2 için bir skin aldım ama float değeri hakkında fazla bir şey bilmiyorum. Sadece ne kadar düşükse iyi olduğunu biliyorum. Sizce bu değer iyi midir ya da çok mu kötü sormak istedim.
Hocam ben bu M4A1-S karabasanda silahın floatı arttıkça yani durumu kötüleştikçe morlaştığını biliyorum o halleri daha pahalı oluyor çünkü daha güzel duruyor.
Normalde düşük float istisnalar dışında daha iyidir ama bu skin istisna. Floatı ne kadar yüksekse o kadar iyi.İyi akşamlar arkadaşlar CS 2 için bir skin aldım ama float değeri hakkında fazla bir şey bilmiyorum. Sadece ne kadar düşükse iyi olduğunu biliyorum. Sizce bu değer iyi midir ya da çok mu kötü sormak istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.