CS 2 hangi float değeri iyidir?

pinkuçi

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar CS 2 için bir skin aldım ama float değeri hakkında fazla bir şey bilmiyorum. Sadece ne kadar düşükse iyi olduğunu biliyorum. Sizce bu değer iyi midir ya da çok mu kötü sormak istedim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    1,1 MB · Görüntüleme: 159
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar arkadaşlar CS 2 için bir skin aldım ama float değeri hakkında fazla bir şey bilmiyorum. Sadece ne kadar düşükse iyi olduğunu biliyorum. Sizce bu değer iyi midir ya da çok mu kötü sormak istedim.

Gayet iyi.

Hocam ben bu M4A1-S karabasanda silahın floatı arttıkça yani durumu kötüleştikçe morlaştığını biliyorum o halleri daha pahalı oluyor çünkü daha güzel duruyor.

Hocam ben bu M4A1-S karabasanda silahın floatı arttıkça yani durumu kötüleştikçe morlaştığını biliyorum o halleri daha pahalı oluyor çünkü daha güzel duruyor.

Anladım hocam bari takas süresi dolunca satıp daha yüksek floatı olanı alayım şimdi fark ettim gerçekten daha hoş gözüküyormuş.

Normalde düşük float istisnalar dışında daha iyidir ama bu skin istisna. Floatı ne kadar yüksekse o kadar iyi.

Bu arada floatı yine kötü aldığın skinin. 05 factory New için kötü sayılabilecek bir float aklında bulunsun FN skin alırken mümkünse 03'ün üstüne çıkma.

0,17-0,027 kabul edilir kelepir skin floatları. Bir üstü kabul edilemeyecek kadar çok şey kaybettiriyor.

Arkadaşların dediği gibi daha yüksek float değerlerinde daha güzel görünen skinler var ancak onun dışında 0.05 float değeri fabrikadan yeni çıkmış bir skin için kötü sayılır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı