CS 2 hileler azalmadı

OrchiiX

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Oyunda hileler azalmış veya bitmiş gibi görünmüyor. Bu akşam oynadığım maçta rakip sürekli headshot, sürekli smoke içi vurma işte duvardan vuruyorlardı. Belli etmemeye çalışıyorlardı fakat bence onlarda wallhack ve birindede aimhack vardı. Silver 2 de o kadar iyi oynamalarına imkan yok. İyi oyuncu ile hileci oyuncu arasında bir ince bir fark var ve o farkı hissedebiliyorsunuz. İşte bu akşam hissettim onu. CS 2 aynı koruma sistemi ile devam ediyor bence.

Oyunda hileler azalmış veya bitmiş gibi görünmüyor. Bu akşam oynadığım maçta rakip sürekli headshot, sürekli smoke içi vurma işte duvardan vuruyorlardı. Belli etmemeye çalışıyorlardı fakat bence onlarda wallhack ve birindede aimhack vardı. Silver 2 de o kadar iyi oynamalarına imkan yok. İyi oyuncu ile hileci oyuncu arasında bir ince bir fark var ve o farkı hissedebiliyorsunuz. İşte bu akşam hissettim onu. CS 2 aynı koruma sistemi ile devam ediyor bence.

VAC Live dedikleri şeyi sanırım daha aktif etmediler. Aktif etseler bile bir şey değişmeyecek.

Devasa firmalar hackleniyor, insan yapımı olduğundan her zaman bir açık vardır. Hile sektöründen gelir sağlayan insanlar gecesini gündüzüne katıp yeni çıkan cs'de de hile için bir açık bulacaklardır.

Hile olma ihtimalleri yüksek ama sonradan seçkinlik satın almış olabilirler.

Alakası yok. Ben CS:GO global oyuncusuyum senelerdir ilk 10 winimde beni Silver 3'e attı her maç en az +35 almama rağmen.
Aynı şekilde beni de silver 4'e attı ve kafayı yemek üzereyim. Kimse alışamamış daha oyuna en azından benım takıma gelenlerin yaşadığı durum böyleydi. Ayrıca 2 maçıma çok güzel wallhack kullanan ruslar geldi, direkt quit attım girdim cod mw

Aynı şekilde beni de Silver 4'e attı ve kafayı yemek üzereyim. Kimse alışamamış daha oyuna en azından benım takıma gelenlerin yaşadığı durum böyleydi. Ayrıca 2 maçıma çok güzel wallhack kullanan Ruslar geldi, direkt quit attım girdim CoD MW.

Zaten profesyonel oyuncular tek tek açıklama yapıyor bu oyunun adam gibi olmasına en az 3-4 ay var diye. Bu alıştırma sürümü.

Herkesi aynı düzeyde ranka attı Max novaya atılan gördüm biraz zamanla ranklar oturur ama şu an globalide Silver atıyor. Bunu bende saçma buldum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı