CS 2 hileler azalmadı

Zaten profesyonel oyuncular tek tek açıklama yapıyor bu oyunun adam gibi olmasına en az 3-4 ay var diye. Bu alıştırma sürümü.
Çoğu kişi bana katılmayacak ama source 2 ye geçtiklerinde oyunun oynanışından tut her şeyi tamamen farklı olmalıydı bana göre. Grafikler,kaplamalar ve ufak detaylar hoşuma gitti yalan yok fakat 3-4 ay sonra bağımlısı olacağımı biliyorum

Kötü oynayıp hile diyenlere aklım ermiyor sizi Valorant'a alalım lütfen. Oyunda şu an hile görmeniz mümkün değil.

Umarım maçınıza bir hile gelir ve gerçekten oyunu nasıl oynamaya bağlı olmadığını anlarsınız. Oyun kapalı betadayken bile hileleri vardı, oyunda işlenen grafik ve input uyuşmuyor bile hile olması çok zor bir ihtimal değil.

Çoğu kişi bana katılmayacak ama Source 2'ye geçtiklerinde oyunun oynanışından tut her şeyi tamamen farklı olmalıydı bana göre. Grafikler, kaplamalar ve ufak detaylar hoşuma gitti yalan yok fakat 3-4 ay sonra bağımlısı olacağımı biliyorum.

Bence de öyle olmalıydı sanırım oyun çıkalı 10-11 sene oldu sadece vuruş grafikleri silah sesleri ve sis bombasına efekt katmak dışında hiçbir şey yapmadılar. Her şey aynı.

Kötü oynayıp hile diyenlere aklım ermiyor sizi Valorant'a alalım lütfen. Oyunda şu an hile görmeniz mümkün değil.

Kötü oynadığımı nereden biliyorsun? Oynayışımı görmüş gibi saçma sapan yorum yapıyorsun. Valorant'ı hayatımda bir kez bile oynamadım. Ayrıca hangi oyunu istersem oynarım, seni de ilgilendirmez. Bilip bilmeden buraya yorum yapmaya geliyorsun, ve kendini havalı mı sanıyorsun sen? Allah'ım sabır ver.

GO'ya göre çok daha fazla hile denk geliyor artık. Rahat rahat takılıyorlar gibi şu anlık. Sanırım hile konusunda Valve'ın sisteminde eksik olduğunu düşündüğü bir şeyler var ki üzerlerine gitmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı