CS 2 için görseldeki skinlerden hangisi mantıklı?

SSD4.0

Hectopat
3-4 skin çıkardım ve bu görseldeki skinleri çekebiliyorum sizce hangisini çekmeliyim, hangisi daha fazla pahalanır?

Dosya Ekleri

• Ekra2222229n Alıntısı.PNG
    275,1 KB · Görüntüleme: 281
3-4 skin çıkardım ve bu görseldeki skinleri çekebiliyorum sizce hangisini çekmeliyim, hangisi daha fazla pahalanır?

Dostum genellikle hangi silahı oynadığına bağlı ama sadece çekip bekleteceksen M4A4 Neo nair i direk çek.

Mac10 neon rider çok renkli tavsiye ederim CS2 de ışıklandırma artacağı için daha güzel gözükücek ve fiyat artacak.

Tamamen kendine zevkine göre mesela ben oradan Basilisk'e bayılıyorum 1000TL'lik skin verseler kullanmam tamamen görsel zevk

Dostum genellikle hangi silahı oynadığına bağlı ama sadece çekip bekleteceksen M4A4 Neo nair i direk çek.
aslında direkt bunları takas etmeden de çekebilirim, kararsız kaldım

Tamamen kendine zevkine göre mesela ben oradan Basilisk'e bayılıyorum 1000TL'lik skin verseler kullanmam tamamen görsel zevk

Halihazırda night terror var bende ondan başka kullanmıyorum şekli güzel.

Dosya Ekleri

• E.PNG
    61 KB · Görüntüleme: 121
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…