S SSD4.0 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 87 8 Nisan 2023 #1 3-4 skin çıkardım ve bu görseldeki skinleri çekebiliyorum sizce hangisini çekmeliyim, hangisi daha fazla pahalanır? Dosya Ekleri Ekra2222229n Alıntısı.PNG 275,1 KB · Görüntüleme: 281
3-4 skin çıkardım ve bu görseldeki skinleri çekebiliyorum sizce hangisini çekmeliyim, hangisi daha fazla pahalanır?
ExeBey Centipat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #2 SSD4.0 dedi: 3-4 skin çıkardım ve bu görseldeki skinleri çekebiliyorum sizce hangisini çekmeliyim, hangisi daha fazla pahalanır? Genişletmek için tıkla... Dostum genellikle hangi silahı oynadığına bağlı ama sadece çekip bekleteceksen M4A4 Neo nair i direk çek.
SSD4.0 dedi: 3-4 skin çıkardım ve bu görseldeki skinleri çekebiliyorum sizce hangisini çekmeliyim, hangisi daha fazla pahalanır? Genişletmek için tıkla... Dostum genellikle hangi silahı oynadığına bağlı ama sadece çekip bekleteceksen M4A4 Neo nair i direk çek.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 8 Nisan 2023 #3 SSD4.0 dedi: 3-4 skin çıkardım ve bu görseldeki skinleri çekebiliyorum sizce hangisini çekmeliyim, hangisi daha fazla pahalanır? Genişletmek için tıkla... Mac10 neon rider çok renkli tavsiye ederim CS2 de ışıklandırma artacağı için daha güzel gözükücek ve fiyat artacak.
SSD4.0 dedi: 3-4 skin çıkardım ve bu görseldeki skinleri çekebiliyorum sizce hangisini çekmeliyim, hangisi daha fazla pahalanır? Genişletmek için tıkla... Mac10 neon rider çok renkli tavsiye ederim CS2 de ışıklandırma artacağı için daha güzel gözükücek ve fiyat artacak.
Umut Mermer Kilopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #4 Tamamen kendine zevkine göre mesela ben oradan Basilisk'e bayılıyorum 1000TL'lik skin verseler kullanmam tamamen görsel zevk
Tamamen kendine zevkine göre mesela ben oradan Basilisk'e bayılıyorum 1000TL'lik skin verseler kullanmam tamamen görsel zevk
S SSD4.0 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 87 8 Nisan 2023 #5 ExeBey dedi: Dostum genellikle hangi silahı oynadığına bağlı ama sadece çekip bekleteceksen M4A4 Neo nair i direk çek. Genişletmek için tıkla... aslında direkt bunları takas etmeden de çekebilirim, kararsız kaldım Umut Mermer dedi: Tamamen kendine zevkine göre mesela ben oradan Basilisk'e bayılıyorum 1000TL'lik skin verseler kullanmam tamamen görsel zevk Genişletmek için tıkla... Halihazırda night terror var bende ondan başka kullanmıyorum şekli güzel. Dosya Ekleri E.PNG 61 KB · Görüntüleme: 121
ExeBey dedi: Dostum genellikle hangi silahı oynadığına bağlı ama sadece çekip bekleteceksen M4A4 Neo nair i direk çek. Genişletmek için tıkla... aslında direkt bunları takas etmeden de çekebilirim, kararsız kaldım Umut Mermer dedi: Tamamen kendine zevkine göre mesela ben oradan Basilisk'e bayılıyorum 1000TL'lik skin verseler kullanmam tamamen görsel zevk Genişletmek için tıkla... Halihazırda night terror var bende ondan başka kullanmıyorum şekli güzel.