CS 2 için hazır sistem önerisi

• Konuyu başlatan rowe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 428
Bütçeniz 30k civarı sanırım.
Biraz daha çıkabilirseniz bunu alın sadece kasayı Vento yapın tam bütçenizi söylerseniz ona göre bir şey bulabilirim.

Sistem güzel fakat arkadaş belki NVIDIA ekran kartlı sistem istiyor olabilir sorduğu bütün sistemler NVIDIA çünkü.

Biraz daha aşabilirseniz attığım sistemi almanızı öneririm dediğim gibi kasayı Vento yapın almışken iyi bir şey alın attıklarınızdan daha iyi bir sistem CS2 de daha fazla FPS verir.
Peki teşekkür ederim arkadaşın dediği gibi ekran kartını Nvidia ile değiştirirsek hangisi ile değiştirebiliriz

Peki teşekkür ederim arkadaşın dediği gibi ekran kartını Nvidia ile değiştirirsek hangisi ile değiştirebiliriz
Rica ederim

Özelleştirmelerde yok ama illa değiştirecegim diyorsanız sistemi aldığınızda ekran kartını satıp alabilirsiniz ama pahalı olabilir çünkü NVIDIA gereksiz pahalı bende 2 yıldır RX 7900 GRE ve 7900XT kullandım ufak tefek driver sorunları dışında ve coil whine dışında bir sorun yaşamadım bir sıkıntı olmaz bunu alın geçin ki ben Sapphire Pulse modellerini kullandım yani giriş seviyesi denebilir attığım sistemde ki Gigabyte daha kaliteli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı