CS 2 indirmeden normal CS oynanır mı?

sharp44

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün CS2 gelmiş bende boş bulundum kabul ettim.
Şimdi oyundan çıktım yeniden girmek istediğimde mecburen güncelleme istiyor direkt girmeme izin vermiyor.
Güncelleme boyutunu şu an karşılamak istemiyorum, bana depolama gerekli olduğu için şimdi indirmek istemiyorum normal CS oynamak istiyorum ama izin vermiyor.
Nasıl yapabilirim?

Ek bir soru daha sormak istiyorum, CS2 ileride çıktığında zorunlu mu olacak, normal CS:GO oynayamayacak mıyız artık?

Oyunu indirdikten sonra normal bir şekilde CS:GO çalıştırınca sana soruyor zaten hangisini oynamak istiyorsun diye.
İleride zorunlu olmayacak.

Bir kere kabul ettiysen indirmek zorundasın ama indirdikten sonra sana soruyor normal CS mi CS2 mi diye oradan seçip girebilirsin.

Oyunu indirdikten sonra normal bir şekilde CS:GO çalıştırınca sana soruyor zaten hangisini oynamak istiyorsun diye.
İleride zorunlu olmayacak.
Hocam şuan normal csye tıkladığımda bu ekran geliyor, bu tamamlanmadan oynamam mümkün değil yani değil mi?

Adam indirmeden oynayabilir miyim diye sormuş, verilen cevap evet ama önce indirmen gerekiyor...

Hayır oynayabilirsin ama önce güncellemeyi yapman lazım oyuna girerken bir menüden sana soruyor CS:GO mu CS2 mi diye.

Steam'den yaparsa o menü çıkar masaüstünde o menü çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…