B BerkPcİstiyor Centipat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #1 Selamlar arkadaşlar. CS 2 de kasa alıp iyi bir item çıkarsa satma planı düşünüyorum. Kaç yaş için uygun? ininal Kart'ım var. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2024
Selamlar arkadaşlar. CS 2 de kasa alıp iyi bir item çıkarsa satma planı düşünüyorum. Kaç yaş için uygun? ininal Kart'ım var.
B BURDURLU HASAN ÇAVUŞ Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 414 Daha fazla Sistem Özellikleri i3 12100F - ASUS PRİME H610M-K D4 - GSKİLL RİPJAWS 8*2 3200MHZ - GALAX 4060 8GB V2 - MSİ MAG M100A - MSİ A650BN 650W 80+ Cinsiyet Erkek Meslek ELEKTRİKÇİ 3 Temmuz 2024 #2 Nereden satacaksiniz Steam pazardan mı?
B BerkPcİstiyor Centipat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #3 BURDURLU HASAN ÇAVUŞ dedi: Nereden satacaksiniz Steam pazardan mı? Genişletmek için tıkla... Pek bilmiyorum şu an CS 2 iniyor araştıracağım alan olur mu acaba?
BURDURLU HASAN ÇAVUŞ dedi: Nereden satacaksiniz Steam pazardan mı? Genişletmek için tıkla... Pek bilmiyorum şu an CS 2 iniyor araştıracağım alan olur mu acaba?
S Sagolera Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 696 Çözümler 3 3 Temmuz 2024 #4 BerkPcİstiyor dedi: Selamlar arkadaşlar. CS 2 de kasa alıp iyi bir item çıkarsa satma planı düşünüyorum. Kaç yaş için uygun? ininal Kart'ım var. Genişletmek için tıkla... Çıkmaz bu arada haberin olsun, boşuna para harcama.
BerkPcİstiyor dedi: Selamlar arkadaşlar. CS 2 de kasa alıp iyi bir item çıkarsa satma planı düşünüyorum. Kaç yaş için uygun? ininal Kart'ım var. Genişletmek için tıkla... Çıkmaz bu arada haberin olsun, boşuna para harcama.
B BerkPcİstiyor Centipat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #5 Sagolera dedi: Çıkmaz bu arada haberin olsun, boşuna para harcama. Genişletmek için tıkla... Ya tutarsa
Sagolera dedi: Çıkmaz bu arada haberin olsun, boşuna para harcama. Genişletmek için tıkla... Ya tutarsa
Oğuzhan40 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #6 Sagolera dedi: Çıkmaz bu arada haberin olsun, boşuna para harcama. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum baya önceden bende bu tuzağa düştüm 30'dan fazla kasa açtım harcadığım paranın 3/1'ni bile alamadım şans işi yinede senin kararın.
Sagolera dedi: Çıkmaz bu arada haberin olsun, boşuna para harcama. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum baya önceden bende bu tuzağa düştüm 30'dan fazla kasa açtım harcadığım paranın 3/1'ni bile alamadım şans işi yinede senin kararın.
B BerkPcİstiyor Centipat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #7 Oğuzhan40 dedi: Katılıyorum bayağı önceden bende bu tuzağa düştüm 30'dan fazla kasa açtım harcadığım paranın 3/1'ni bile alamadım şans işi yine de senin kararın. Genişletmek için tıkla... Vazgeçtim hocam.
Oğuzhan40 dedi: Katılıyorum bayağı önceden bende bu tuzağa düştüm 30'dan fazla kasa açtım harcadığım paranın 3/1'ni bile alamadım şans işi yine de senin kararın. Genişletmek için tıkla... Vazgeçtim hocam.