Hangi bilet ona göre söyleyeyim.İzleyici biletini satmalı mıyım? 10 dolar civarı şu an ve kasaları sattım ama büyük ihtimalle hata yaptım biliyorum. Peki bilet satılmalı mı?
Hangi bilet ona göre söyleyeyim.
Şuan satsan kar edemezsin zaten 10 dolardan aldın satmassan belki 1 sene sonra 15-20 dolar gibi rakam olur.Paris 2023 İzleyici Bileti
Bıçak almak için önceden para tutmak istiyorum cüzdan da alacağım bıçak 137 dolar ilerde onun da fiyatı artmaz mı?Şuan satsan kar edemezsin zaten 10 dolardan aldın satmassan belki 1 sene sonra 15-20 dolar gibi rakam olur.
Bunun gibi low seviyedeki bıçakların fiyatı pek değişmez bence izleyeci biletini satmayıp tutman daha mantıklı ben olsam öyle yapardım.Bıçak almak için önceden para tutmak istiyorum cüzdan da alacağım bıçak 137 dolar ilerde onun da fiyatı artmaz mı?
Valla beklemekte istemiyorum ama neyse peki paris 2023 mirage hatıra paketini satmalı mıyım? 1 tane var elimde normalde 2 vardı ama sattım.Kasaları satmakla hata mı ettim bir de sizce?Bunun gibi low seviyedeki bıçakların fiyatı pek değişmez bence izleyeci biletini satmayıp tutman daha mantıklı ben olsam öyle yapardım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.