CS 2 kasa açmak mı yoksa satmak mı?

478424

Decapat
Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz kasalardan var. Bunları satmak daha mı mantıklı yoksa açmalı mıyım? Nasıl kar elde edebilirim?

Dosya Ekleri

• 1697144664767.png
    1697144664767.png
    142,1 KB · Görüntüleme: 246
Hocam şansını denemek istiyorsan aç. Ben öyle yaptım. Geçen öylesine bi el attım kasa düştü, açtım M4A4 Renk Cümbüşü Factory New çıktı. 1500 lira şu anki değeri.

Satarak net kâr edebilirsin. Açarsan 2 TL skin çıkarıp zarar etme ihtimalin var ama 'küçük' oranla kâr etme şansında var.

Kasa açmakla kâr çok zor. Bir de anahtar alması falan da var yani. Ben zengin olmadıkça, öylesine zevk için falan yapmadıkça kimseye önermem kasa açmayı.

Satarak kâr edebilirsin. Açarsan 2 TL skin çıkarıp zarar etme ihtimalin var ama 'küçük' oranla kâr etme şansında var.
Fiyatı anahtarla birlikte düşünürsek çoğu kasada ya bıçak ya da en iyi 2-3 skinden(en ucuz olan versiyonlarına göre söylüyorum) çıkarmadıkça kâr zor.

Anahtar ile beraber kasanın da maaliyetini eklersek 120 TL civarı bir şey yapıyor profiti çok zor.

Satma biriktir elinde drop havuzu düşünce fiyatları artıyor o zaman satarsın acele işin yoksa, oyun almayacaksan.

Fiyatı anahtarla birlikte düşünürsek çoğu kasada ya bıçak ya da en iyi 2-3 skinden(en ucuz olan versiyonlarına göre söylüyorum) çıkarmadıkça kâr zor.
Zaten dediğim gibi "küçük oran". Açtıktan sonra "Of ya, keşke satsaydım." gibi bir moda girecek kişilerin açmasını önermem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı