CS 2 kasa için oynamaya değer mi?

Sleipnir

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu sevmiyorum; oyunda iyi de değilim, bilakis berbat bile sayılabilirim. Yine de kasa fiyatlarının durumu nedir?

Ortalama kaç dolarlık kasa çıkıyor, kısacası harcayacağım sürece değer mi?

Oyunu sevmiyorum; oyunda iyi de değilim, bilakis berbat bile sayılabilirim. Yine de kasa fiyatlarının durumu nedir?

çarşamba günleri 2 3 premier oyna kazanırsan hepsini, level atlarsın direkt. en iyi halde 2 saat falan sürer level atlaman. değer mi konusundada şans işi bana 46 dolarlık skin düştü sonrada hep 30 40 centlik kasalar skinler düştü 1.5 aydır falanda rüyalar kasası bile göremedim

Hocam düşen kasalar şansınıza bağlı. Birkaç aylık seçkine sahip arkadaşıma 70-80 dolarlik kasa düşmüştü. Fiyatını tam hatırlamıyorum. Ama genelde 1 dolardan az kasa düşüyor. Çok zaman harcamazsınız zaten yeni gelen görev sistemi ile genelde 1 2 maçta alıyorsunuz zaten.

Yeni gelen görev sistemi nedir? Ben ölüm maçı atıyorum, saatlerce oynuyorum. Çünkü az kill alıyorum ve ilerleme az geliyor. Bundan da bunalıyorum.

Aslında amacım başka oyunlar almak için.
@crosstrr @KARA1964 @Park Müdürü Benson

Hocam map seçeceğiniz esnada sol altta görev kutucuğu oluyor orada göreviniz yazıyor tıklarsanız otomatik eşleşmeye sokar zaten ekstra TP veriyor.

Yeni gelen görev sistemi nedir? Ben ölüm maçı atıyorum, saatlerce oynuyorum. Çünkü az kill alıyorum ve ilerleme az geliyor. Bundan da bunalıyorum.

Aslında amacım başka oyunlar almak için.
@crosstrr @KARA1964 @Park Müdürü Benson
haftalık görev olarak mesela rekabetçide bir haritada 7 round kazanmanı istiyor kazanırsan 800 900xp falan veriyor ama en iyi yöntem çarşamba günü xp boostu yenilendiğinde premier oyna illa ki iyi takım gelir kazanırsın en iyi xp veren o ama iyi oynuyorum deseydin hem kısa sürecek hemde iyi xp veren yöntem dm

2018'den beri oynuyorum Steam hesabımı onun sayesinde dizdim diyebilirim tabii şans işi 2 kez CS:GO kasası düşürdüm.

Bugün kasa günüydü 2.30 dolarlık düştü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı