CS 2 kasa mantığı nasıl işliyor?

Daha fazla  
Oyunu nadir oynuyorum fakat oynadığımda da zevk alıyorum. Seçkin almayı planlıyorum ve oynarken az da olsa para kazanmak istiyorum. Bilenler kasa düşürmeyle ilgili her şeyi anlatırsa mutlu olurum. Mesela haftada kaç kere düşürebiliyoruz, kasayı düşürebilmek için illa maçı kazanmak mı gerekir, en düşük kaç dolarlık kasa düşüyor gibi sorulara cevap bulabilirsem çok iyi olur benim için.

Haftada bir kez seviye atlayınca düşüyor. Uzun vadede her hafta oynarsan parasını çıkarır. 0.30 ile 2 dolar arası kasa düşebiliyor. Ortalama bir oyuncuya 4-5 ayda 10-15 dolar kazandırıyor.

Seviye atlayınca 1 kasa ve 1 skin düşer. Bana geçen $13'lık skin düştü. Şans işi. Gerçi o parayı da kapsüller açarak çar çur ettim

Not: Haftada Max 1 kere düşer.

Her hafta 1 kez düşüyor fakat onunda yenilenme süresi var. O günde çarşamba günleri oluyor. Mesela herhangi bir çarşamba günü gelip veya geldikten sonra 1 level atlarsan sana 4 item düşüyor ve ikisini seçme hakkın var. 1 tanesi kasa diğer 3 tanesi illaki skin, grafiti; çok azıcık daha ihtimalle çıkartma çıkarıcı düşüyor ki onlarda çok ucuz. Lakin bazen skinler pahalı denk gelebilir ona dikkat et.

Kasa işi tamamen şansına bağlı. Bir hafta 0.30 centlik kasa düşer diğer hafta 2-3 dolarlık düşer hatta şanslıysanız nadir drop havuzundan 10, 15, 50 dolarlık kasa da düşebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…