Gamer1759 Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 67 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar merhaba. CS2 de parçalanmış kasası açtım stattrak™ Desert Eagle | printstream(görevde kullanılmış) çıkardım sizce satayım mı yoksa tutayım mı? Satmıyacağım ama sizin fikrinizide almak istiyorum Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2025
Arkadaşlar merhaba. CS2 de parçalanmış kasası açtım stattrak™ Desert Eagle | printstream(görevde kullanılmış) çıkardım sizce satayım mı yoksa tutayım mı? Satmıyacağım ama sizin fikrinizide almak istiyorum
Specialized Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 1.273 Çözümler 20 6 Ocak 2025 #2 Satmayacaksan niye soruyorsun. Ben satıp 3-4 farklı silaha skin alırdım çok oynuyorsam ya da nakite çevirirdim.
Satmayacaksan niye soruyorsun. Ben satıp 3-4 farklı silaha skin alırdım çok oynuyorsam ya da nakite çevirirdim.
Gamer1759 Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 67 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #3 Specialized dedi: Satmayacaksan niye soruyorsun. Ben satıp 3-4 farklı silaha skin alırdım çok oynuyorsam ya da nakite çevirirdim. Genişletmek için tıkla... KK niye sorduğum seni ilgilendirmez sadece diğer insanların fikrini merak ettim
Specialized dedi: Satmayacaksan niye soruyorsun. Ben satıp 3-4 farklı silaha skin alırdım çok oynuyorsam ya da nakite çevirirdim. Genişletmek için tıkla... KK niye sorduğum seni ilgilendirmez sadece diğer insanların fikrini merak ettim
ffKaan Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 192 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #4 Gamer1759 dedi: Kk niye sorduğum seni ilgilendirmez sadece diğer insanların fikrini merak ettim. Genişletmek için tıkla... Kardo diğer insanların fikirleri çok umurunda olduğunu sanmıyorum. Ya satarsın ya da kullanırsın bu kadar.
Gamer1759 dedi: Kk niye sorduğum seni ilgilendirmez sadece diğer insanların fikrini merak ettim. Genişletmek için tıkla... Kardo diğer insanların fikirleri çok umurunda olduğunu sanmıyorum. Ya satarsın ya da kullanırsın bu kadar.
emre_2280 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.579 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #5 Paraya ihtiyacın varsa nakite çevir, yoksa kullan ya da satıp 3-4 farklı skine dönüştür.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 6 Ocak 2025 #6 Steam yerine çeşitli skin alışveriş sitelerinde daha iyi bir fiyata satabilirsin. Eğer oyunu çok oynuyorsan satmaya dabilirsin.
Steam yerine çeşitli skin alışveriş sitelerinde daha iyi bir fiyata satabilirsin. Eğer oyunu çok oynuyorsan satmaya dabilirsin.
Ozsoy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.356 Çözümler 5 6 Ocak 2025 #7 Desert Eagle oynamayı seven birisi isen skin aşırı iyi satma.
Gamer1759 Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 67 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #8 soulsteal59 dedi: Steam yerine çeşitli skin alışveriş sitelerinde daha iyi bir fiyata satabilirsin. Eğer oyunu çok oynuyorsan satmaya dabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hangi siteler ffKaan dedi: Kardo diğer insanların fikirleri çok umurunda olduğunu sanmıyorum. Ya satarsın ya da kullanırsın bu kadar. Genişletmek için tıkla... Ne alaka kk Son düzenleme: 6 Ocak 2025
soulsteal59 dedi: Steam yerine çeşitli skin alışveriş sitelerinde daha iyi bir fiyata satabilirsin. Eğer oyunu çok oynuyorsan satmaya dabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hangi siteler ffKaan dedi: Kardo diğer insanların fikirleri çok umurunda olduğunu sanmıyorum. Ya satarsın ya da kullanırsın bu kadar. Genişletmek için tıkla... Ne alaka kk
4 494138 Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 563 Çözümler 4 7 Ocak 2025 #9 Gamer1759 dedi: Satmayacağım ama sizin fikrinizi de almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... StatTrak gereksiz. Ben olsam satıp StatTrak'siz olanını alırdım, yanına da 1-2 skin. Ama satmayacakmışsın zaten, takmana gerek yok benim mesajı
Gamer1759 dedi: Satmayacağım ama sizin fikrinizi de almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... StatTrak gereksiz. Ben olsam satıp StatTrak'siz olanını alırdım, yanına da 1-2 skin. Ama satmayacakmışsın zaten, takmana gerek yok benim mesajı
BlackDread Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.003 Çözümler 1 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #10 İstediğim bir skindi lakin çok pahalıdır Sıkılırsan sat derim sıkacak bir skin değil.