cheleby Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #1 Merhaba. CS2 de elimde bulunan kasaları nereden nakite çevirebilirim?
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #2 3. Parti sitelere satarak. Veya biriyle anlaşıp indirimli bir şekilde göndererek.
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.228 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 3 Aralık 2023 #3 Satıp çevrilebilir. Komisyonlar çıkılarak başka sitelerden nakite dönüştürülebilir.
cheleby Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #4 Daha önce hiç kullanmadım. Yasak değil ise site ismi yazabilir misiniz?
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 3 Aralık 2023 #5 cheleby dedi: Daha önce hiç kullanmadım. Yasak değil ise site ismi yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gamesatış (Kimlik onayı ile %3 komisyon) İtemsatış (Kimlik onayı ile %3 komisyon) Bynogame (%10 komisyon) Bu sitelere bakabilirsin.
cheleby dedi: Daha önce hiç kullanmadım. Yasak değil ise site ismi yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gamesatış (Kimlik onayı ile %3 komisyon) İtemsatış (Kimlik onayı ile %3 komisyon) Bynogame (%10 komisyon) Bu sitelere bakabilirsin.
cheleby Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #6 southwest dedi: GameSatış (kimlik onayı ile %3 komisyon) İtemsatış (kimlik onayı ile %3 komisyon) ByNoGame (%10 komisyon) Bu sitelere bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ByNoGame baktım ama kasa satılmıyor burada sanırım. Sarece skin satılıyor.
southwest dedi: GameSatış (kimlik onayı ile %3 komisyon) İtemsatış (kimlik onayı ile %3 komisyon) ByNoGame (%10 komisyon) Bu sitelere bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ByNoGame baktım ama kasa satılmıyor burada sanırım. Sarece skin satılıyor.