CS 2 Kill Streak yapınca VAC hatası veriyor

Maxen

Hectopat
Ha bire oyundan atıyor bu nedir ya? Kaç kere rekten düştüm tekrar giremedim. Ölüm maçınca 53-2 giderken durduk yere attı. Basit eğlence keza aynı sekilde. O kadar hileci kolsuz noob var , bunlara ceza verilmez iyi oynuyoruz diye oyun bizi atıyor. Oyun şaka olmaya başladı artık. Bu durumu şu anda çok sık yaşayan var mı? Dosya doğrulama veya PC'yi yeniden başlatmak işe yaramıyor. Keyfi olduğu zaman giriyor.

Dosya Ekleri

• 1720280529967.png
    1720280529967.png
    30,9 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Ha bire oyundan atıyor bu nedir ya? Kaç kere rekten düştüm tekrar giremedim. Ölüm maçınca 53-2 giderken durduk yere attı. Basit eğlence keza aynı sekilde. O kadar hileci kolsuz noob var , bunlara ceza verilmez iyi oynuyoruz diye oyun bizi atıyor. Oyun şaka olmaya başladı artık. Bu durumu şu anda çok sık yaşayan var mı? Dosya doğrulama veya PC'yi yeniden başlatmak işe yaramıyor. Keyfi olduğu zaman giriyor.
Steami yönetici olarak başlat, banada bazen böyle oluyor adamlar ana avrat sövüyor neymiş hileymişim oysaki değilim sonra böyle bir yazı çıkıyor deli ediyor insanı zaten neredeyse her maç hile geliyor ama uyarıyı yiyen biz oluyoruz.

CS:GO "şu nedenlerin birinden ötürü güvenli sunucularda oynayamazsınız"​

Şuan bu sorun devam ediyor nasıl çözerim ? Bilgisayarı yeniden başlatmak , steam'ı yönetici olarak çalıştırmak , dosyaları doğrulamak işe yaramıyor. Maça girer gibi yapıp lobiye atıyor , çok sinir bozucu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı