RedFalcon1 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #11 397448 dedi: 3-4 yıl mı ? Genişletmek için tıkla... Uzun bir süre manasında dedim, Valve cs için yeni kasa çıkardıkça genelde en eski olanı havuzdan kaldırıyor, yeni çıktığı için de 4-5 Kasa sonra havuzdan düşer, kasaların oyuna gelme sıklığını göre de aktif havuzdan düşmesi süresi değişebilir.
397448 dedi: 3-4 yıl mı ? Genişletmek için tıkla... Uzun bir süre manasında dedim, Valve cs için yeni kasa çıkardıkça genelde en eski olanı havuzdan kaldırıyor, yeni çıktığı için de 4-5 Kasa sonra havuzdan düşer, kasaların oyuna gelme sıklığını göre de aktif havuzdan düşmesi süresi değişebilir.
tumukumu Femtopat Katılım 27 Ekim 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Şubat 2024 #12 Ben almayı düşünüyorum yoğunlgunun diğer kasalara ulaşması zaman alacagı için fiyatının operasyon sonrası yükselecegini düşünüyorum.
Ben almayı düşünüyorum yoğunlgunun diğer kasalara ulaşması zaman alacagı için fiyatının operasyon sonrası yükselecegini düşünüyorum.