d4irea Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Ben CS 2 lisanli bir hesap almistim ama dolandiriciliktan ban yemisti. Gecen sene bir şey yapmadigim herhalde aldigim adam yapmisti. Şu an CS'ye giremiyorum. Lisans yok diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2024
Ben CS 2 lisanli bir hesap almistim ama dolandiriciliktan ban yemisti. Gecen sene bir şey yapmadigim herhalde aldigim adam yapmisti. Şu an CS'ye giremiyorum. Lisans yok diyor.
KS KS d4irea Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #11 xrr65 dedi: Mail göndermeyi deneyin bakalım bir ne diyecekler. Genişletmek için tıkla... Gonderdim bekliyorum bayağıdır tessekur ederim bir şey sormam gerekirse tekrardan yazarim. Artı 0 Eksi
xrr65 dedi: Mail göndermeyi deneyin bakalım bir ne diyecekler. Genişletmek için tıkla... Gonderdim bekliyorum bayağıdır tessekur ederim bir şey sormam gerekirse tekrardan yazarim.
xrr65 Decipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 1.452 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #12 d4irea dedi: Gonderdim bekliyorum bayağıdır tessekur ederim bir şey sormam gerekirse tekrardan yazarim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Artı 0 Eksi
d4irea dedi: Gonderdim bekliyorum bayağıdır tessekur ederim bir şey sormam gerekirse tekrardan yazarim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.