quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 775 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 7 Mayıs 2025 #21 wanetage dedi: Dostum, bu aktif drop havuzu skini ve yeni. Gün geçtikçe daha fazla kişiye düşecek, sayısı artacak ve buna paralel olarak fiyatı da düşer, özellikle uzun vadede. Maalesef içine doğmasıyla işlemiyor piyasa. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben bırakacağım, fiyatı artar onun. quiKK dedi: Yok hocam ben bırakacağım, fiyatı artar onun. Genişletmek için tıkla... Koydum 40 dolara Steam pazara. quiKK dedi: Yok hocam ben bırakacağım, fiyatı artar onun. Koydum 40 dolara Steam pazara. Genişletmek için tıkla... 40 dolar azmı bilmem ama net satılsın. Kayra23 dedi: 2035'te 100 dolar falan olur evet. Sat kanka 1 yıl içerisinde 50 doları geçerse aynı skinden atarım sana. Genişletmek için tıkla... Kanka skini atacak mısın? 50 doları geçmiş şuan. Nick: quikesl Kayra23 dedi: Bir sıkıntı olmaz ben çok işlem yaptım Türkiye destekli zaten uygulamada belirtiyor. Kimse YouTube'a video çekmemiş işlemi doğru yaparsanız 2 gün içerisinde paranızı alırsınız. ByNoGame çok komisyon alıyor. Genişletmek için tıkla... quiKK dedi: Yok hocam ben bırakacağım, fiyatı artar onun. Koydum 40 dolara Steam pazara. 40 dolar azmı bilmem ama net satılsın. Kanka skini atacak mısın? 50 doları geçmiş şu an. Nick: Quikesl. Genişletmek için tıkla... Ben sözü aldım, skinimi istiyorum!!! Hocam 7 saatte geçti vallahi. quiKK dedi: Yok hocam ben bırakacağım, fiyatı artar onun. Koydum 40 dolara Steam pazara. 40 dolar azmı bilmem ama net satılsın. Kanka skini atacak mısın? 50 doları geçmiş şuan. Nick: quikesl Ben sözü aldım, skinimi istiyorum!!! Hocam 7 saatte geçti vallahi. Genişletmek için tıkla... Nick: quikesl arkadaşlık kodu: 1882676371 Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-05-07 034739.png 98,1 KB · Görüntüleme: 27 Son düzenleme: 7 Mayıs 2025
wanetage dedi: Dostum, bu aktif drop havuzu skini ve yeni. Gün geçtikçe daha fazla kişiye düşecek, sayısı artacak ve buna paralel olarak fiyatı da düşer, özellikle uzun vadede. Maalesef içine doğmasıyla işlemiyor piyasa. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben bırakacağım, fiyatı artar onun. quiKK dedi: Yok hocam ben bırakacağım, fiyatı artar onun. Genişletmek için tıkla... Koydum 40 dolara Steam pazara. quiKK dedi: Yok hocam ben bırakacağım, fiyatı artar onun. Koydum 40 dolara Steam pazara. Genişletmek için tıkla... 40 dolar azmı bilmem ama net satılsın. Kayra23 dedi: 2035'te 100 dolar falan olur evet. Sat kanka 1 yıl içerisinde 50 doları geçerse aynı skinden atarım sana. Genişletmek için tıkla... Kanka skini atacak mısın? 50 doları geçmiş şuan. Nick: quikesl Kayra23 dedi: Bir sıkıntı olmaz ben çok işlem yaptım Türkiye destekli zaten uygulamada belirtiyor. Kimse YouTube'a video çekmemiş işlemi doğru yaparsanız 2 gün içerisinde paranızı alırsınız. ByNoGame çok komisyon alıyor. Genişletmek için tıkla... quiKK dedi: Yok hocam ben bırakacağım, fiyatı artar onun. Koydum 40 dolara Steam pazara. 40 dolar azmı bilmem ama net satılsın. Kanka skini atacak mısın? 50 doları geçmiş şu an. Nick: Quikesl. Genişletmek için tıkla... Ben sözü aldım, skinimi istiyorum!!! Hocam 7 saatte geçti vallahi. quiKK dedi: Yok hocam ben bırakacağım, fiyatı artar onun. Koydum 40 dolara Steam pazara. 40 dolar azmı bilmem ama net satılsın. Kanka skini atacak mısın? 50 doları geçmiş şuan. Nick: quikesl Ben sözü aldım, skinimi istiyorum!!! Hocam 7 saatte geçti vallahi. Genişletmek için tıkla... Nick: quikesl arkadaşlık kodu: 1882676371
K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #22 Geçici artışlara aldanmayın. Ayrıca Steam komisyonlu fiyat olduğu için 45 dolar görünüyor Skinport, CSFloat gibi sitelerde 30 dolara bulabilirsin.
Geçici artışlara aldanmayın. Ayrıca Steam komisyonlu fiyat olduğu için 45 dolar görünüyor Skinport, CSFloat gibi sitelerde 30 dolara bulabilirsin.
C cgokhans Megapat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #23 Arkadaş ana hesaptan satayım diye 43 dolara vermediğim kasa 18 dolara düşmüş. Sanırım daha da düşecek gibi. Zararın neresinden dönersek kardır.
Arkadaş ana hesaptan satayım diye 43 dolara vermediğim kasa 18 dolara düşmüş. Sanırım daha da düşecek gibi. Zararın neresinden dönersek kardır.