CS 2 maçlar çok yavaş yükleniyor

SSD'de yüklü oyun allah aşkına okuyup yazın yahu.
Ben harddiskte yüklü olduğu için geç açıldığını belirtmedimki hocam büyük ihtimal ssd kalitesinden kaynaklıdır demek istedim sizde iyi okuyun isterseniz.Sistemlerimiz oldukça benzer tek fark ssd

Sorun sadece CS2'de yaşanıyor, belirteyim. Windows 10-15 saniyede boot ediyor gayet iyi bir SSD yani, sistemin genel hızında da hiçbir sorun yok.

Ben harddiskte yüklü olduğu için geç açıldığını belirtmedimki hocam büyük ihtimal ssd kalitesinden kaynaklıdır demek istedim sizde iyi okuyun isterseniz.Sistemlerimiz oldukça benzer tek fark ssd
Yahu arkadaşım sorunun bir anda yaşanmaya başladığını, ssd sağlığının %98 olduğunu belirttim sen bana ssd kalitesi falan diyorsun.

Sen en iyisi bir format at diyeyim.
Hocam w11 sorun çıkardığı için w10'a dönüş yapmıştım ve w11'de olduğu gibi devam etmişti.

Bende de son güncellemeden sonra aynı problem başladı. Çözüm bulabildiniz mi?
(R5 5600, RX570 4 GB, 16 GB 3200MHz RAM, Kioxia Exceria G3 1TB M.2 SSD)

Bende de son güncellemeden sonra aynı problem başladı. Çözüm bulabildiniz mi?
(R5 5600, RX570 4 GB, 16 GB 3200MHz RAM, Kioxia Exceria G3 1TB M.2 SSD)
Hayır maalesef.

Son güncellemeden sonra bende de oldu . Hem turuncu ekranda çok uzun süre kalıyor. Hem de mapı yüklerken bayağı zaman geçiyor. Forumda birkaç başlık daha var. Güncelleme ile düzeltecektirler muhtemelen.

Son güncellemeden sonra bende de oldu . Hem turuncu ekranda çok uzun süre kalıyor. Hem de mapı yüklerken bayağı zaman geçiyor. Forumda birkaç başlık daha var. Güncelleme ile düzeltecektirler muhtemelen.
Dediğinizin tıpatıp aynısı oluyor. Umarım düzelir.

@mrdeno
Merhaba
Bu linkte ki programı indirip, SSD'nizin hız testini kontrol edin.

Dün test etmiştim, atayım hemen.

Bu şekilde.

Dosya Ekleri

• 1716923606760.png
    69,8 KB · Görüntüleme: 26
  • 1716923589830.png
    19,9 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…