CS 2 MSI Afterburner testi değerleri normal mi?

Emre12345

Megapat
Daha fazla  
MSI Afterburner ile test yaptım. Sistemim RTX 3080, R7 5800x3D ve 16 GB 3600 MHz RAM. Görüntülerdeki değerler sizce normal mi? FPS çatışma anında 250 üstü olsa da drop yiyormuşum gibi bir hissiyat oluyor. Serverdan mı sistemimden mi yoksa internetimden mi kaynaklı bilemedim. Loss değerim de sağ üstte gözüküyor bir sorun yok. Ölüm maçında drop vs yiyormuşum gibi gelmiyor. Genelde rekabetçi ya da FACEIT sunucularında yaşıyorum bu durumu.

Dosya Ekleri

• cs 3.PNG
    1 MB · Görüntüleme: 48
  • cs 4.PNG
    1,3 MB · Görüntüleme: 43
  • cs 5.PNG
    22,9 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Resmi olmayan sunuculardaki pluginler buna sebep olabiliyor. Faceit'te de arada oyunu kapatıp açıp refreshlemek gerekebiliyor çünkü zamanla oyun yavaşlıyor, nedenini bilmiyorum ama CSGO'da böyleydi hala böyle midir emin değilim. Testi resmi sunucularda yapmanızı öneririm ve MSI Afterburner gibi programlar bu oyunda sorun çıkartabiliyor NVIDIA'nın kendi göstergesini tercih edin.

Almış olduğum fotoğraflarda Valve'in resmi ölüm maçı sunucusu. Nvdia üzerinden alacağım değerler farklı mı çıkar sizce? Bir de mevcut fotoğraflarda drop gibi sorunlara neden olacak bir şey var mı?

Demenize göre RAM'leriniz 3600 MHz ama görsellerdeki göstergeler 3300 MHz olarak gösteriyor. BIOS'dan XMP açarak RAM'leri 3600 MHz'ye ayarlamayı deneyebilirsiniz. NVDIA üzerinden alacağınız değerler farklı çıkmayabilir, sadece oyunun stabilitesini bozmayacak olduğu için MSI Afterburner yerine NVDIA'nın göstergelerini kullanmanızı önerdim.

Anladım. Bir de Nvdia üzerinden bakacağım. Ramleri ayarlamıştım. Senin yorumu görünce tekrar baktım. Bios üzerinden 3600 görüküyor fotoğraftaki gibi. Oyunda neden öyle anlıyamadım.

Malesef fotoğrafı atamadım ama bios üzerinden 3600 olarak görüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…