Çözüldü CS 2 nasıl 5V5 oynanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sadodo

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlarla 5V5 tunuva yapcazda nasıl yapacağız? Atölye maplarinden mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Nasıl yapılacağı ile ilgili video var mı? veya anlatır mısınız sunucu kurma hariç.
Anlatamaz çünkü kendisi de bilmiyor, arkadaş kopyala yapıştır uzmanı.

Ben anlatayım, Steam'de atölyeye girip CS'yi seçiyorsun, beğendiğin bir vs. mapini kaydedip oyuna girince atölye haritaları yerinden yüklediğin map'i seçiyorsun.

Buyur videosu da burada:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Map'i başlatmadan önce lobideyken tıpkı normal maça girer gibi arkadaşlarını davet ediyorsun ve başlatıyorsun.

Map süresi, round süresi veya god mode gibi ayarları yapabilmen içinde konsol komutlarını bırakıyorum:

Takıldığın yer veya herhangi bir sorun olursa sorabilirsin, iyi eğlenceler.
Counter-Strike 2'de 5v5 turnuva oynamak için, özel bir sunucu kurabilir veya mevcut sunucu sağlayıcılarından birini kullanabilirsiniz. Atölye (Workshop) haritalarını kullanarak özel maçlar oluşturabilirsiniz. Oyun içi menüden veya bir sunucu komut dosyası kullanarak takımları ayarlayın, maç kurallarını belirleyin ve turnuva için gerekli tüm ayarlamaları yapın. Özel maçlar için "Lobi Oluştur" seçeneğini de kullanabilirsiniz, buradan arkadaşlarınızı davet edip, istediğiniz haritada 5v5 maç başlatabilirsiniz.

Nasıl yapılcağı ile ilgili video var mı? veya anlatırmısınız sunucu kurma hariç.

Nasıl yapılacağı ile ilgili video var mı? veya anlatır mısınız sunucu kurma hariç.
Anlatamaz çünkü kendisi de bilmiyor, arkadaş kopyala yapıştır uzmanı.

Ben anlatayım, Steam'de atölyeye girip CS'yi seçiyorsun, beğendiğin bir vs. mapini kaydedip oyuna girince atölye haritaları yerinden yüklediğin map'i seçiyorsun.

Buyur videosu da burada:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Map'i başlatmadan önce lobideyken tıpkı normal maça girer gibi arkadaşlarını davet ediyorsun ve başlatıyorsun.

Map süresi, round süresi veya god mode gibi ayarları yapabilmen içinde konsol komutlarını bırakıyorum:

Takıldığın yer veya herhangi bir sorun olursa sorabilirsin, iyi eğlenceler.

Çözüm

Bunun yerine boş sunucu bulmak daha iyi atölyede oyunu kuran harici pingler çok yüksek oluyor.

sagolayasın aga çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…