yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.773 Çözümler 9 Yer İstanbul 28 Eylül 2023 #11 theumtkyd dedi: Herkese geldi. Genişletmek için tıkla... Prime'ım yok ama. Yine de gelmiş midir?
cawN Picopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #12 Hocam merhaba ben daha öncesin de CS:GO oynamdım direkt CS2'den başladım ben nasıl alabilirm ya da alma şansım var mı acaba?
Hocam merhaba ben daha öncesin de CS:GO oynamdım direkt CS2'den başladım ben nasıl alabilirm ya da alma şansım var mı acaba?
sugoma Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 763 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #13 cawN dedi: Hocam merhaba ben daha öncesin de CS:GO oynamdım direkt CS2'den başladım ben nasıl alabilirm ya da alma şansım var mı acaba? Genişletmek için tıkla... CS2 çıkmadan önce oynayanlara veriliyordu. Yani alamazsınız.
cawN dedi: Hocam merhaba ben daha öncesin de CS:GO oynamdım direkt CS2'den başladım ben nasıl alabilirm ya da alma şansım var mı acaba? Genişletmek için tıkla... CS2 çıkmadan önce oynayanlara veriliyordu. Yani alamazsınız.