CS 2 operasyon kârlı mı?

yigido00

Centipat
Daha fazla  
Selamünaleyküm bir tane arkadaş bana Counter-Strike 2'de yeni gelecek olan operasyonu 500TL yani 15dolara al diyor, kârlı çıkacaksın diyor. Bilgili olan biri açıklayabilir mi?

Kârlı çıkarsın çıkmasına da arkadaşın operasyon geleceğinden nasıl bu kadar emin olabiliyor?

Ayrıca en son gelen operasyonun üstünden 1.000 günden fazla geçti. Çok farklı bir operasyon sistemi ile karşılaşabiliriz.

Kârlı çıkarsın çıkmasına da arkadaşın operasyon geleceğinden nasıl bu kadar emin olabiliyor?

Ayrıca en son gelen operasyonun üstünden 1.000 günden fazla geçti. Çok farklı bir operasyon sistemi ile karşılaşabiliriz.

Eyvallah dostum kendisinin nereden bildigini bilmiyorum ama major turnuvasi mi ne oynancakmis ondan sonra gelecek demisti kolpa da atmış olabilir benim hiçbir bilgim yok sadece kârlı çıkar mıyım onu sormustum.

Eyvallah dostum. Kendisinin nereden bildiğini bilmiyorum ama major turnuvası mı ne oynanacakmış, ondan sonra gelecek demişti. Kolpa da atmış olabilir, benim hiçbir bilgim yok. Sadece kârlı çıkar mıyım onu sormuştum.

Kaç senedir majörden sonra operasyon gelecek muhabbeti dönüyor ama öyle bir şart yok Valve için. Stockholm 2021 majörü ile Riptide operasyonu çakışmıştı örneğin. Yani Valve'in tamamen keyfine göre operasyonların ne zaman geleceği. Ama kâr konusuna gelirsek, kârlı tabii.

Kaç senedir majörden sonra operasyon gelecek muhabbeti dönüyor ama öyle bir şart yok Valve için. Stockholm 2021 majörü ile Riptide operasyonu çakışmıştı örneğin. Yani Valve'in tamamen keyfine göre operasyonların ne zaman geleceği. Ama kâr konusuna gelirsek, kârlı tabii.
eyvallah kral

kral operasyon geldi KWKEKWKWKWKWKWKSWKSK

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı