CS 2 optimizasyonu düzelir mi?

CS2 hem güçlü ekran kartı hem de güçlü işlemci isteyen bir oyun. Valorant'ta ekran kartın kötü olsa da işlemci iyiyse güzel fps ler alabilirsin. Valorant'ta 400 500fps alırken CS2 de 200 ün altını gördüğüm yerler oluyor. İlerleyen güncellemelerde de pek düzeleceğini zannetmiyorum.

Dostum herkes sana sorununu anlatmış ekran kartının zayıf olduğunu sende fanboyluk yapıyorsun bu kadar insan hiçbir şey bilmiyor en çok sen biliyorsun.

Ve oyun sorunlu değil bence RX6800 Ryzen 5 5600 ile ultrada 500 FPS oynayabiliyorum RX 580 de bile denedim 200 FPS alabildim.

Senin ekran kartın iyi zaten bir de RX 580 zaten iyi bir kart ben sadece 1050 Ti hâlâ iyi dedim işimi görüyor ve verdiği FPS'lerden memnunum fanboylukla alakası yok.

Oyun artık ekran kartını da istedi için FPS'in düşük olması normal ben düzeleceğini zannetmiyorum. GTX 1050 Ti ile bence FPS'in kötü değil ben en son 1660 Super'le 130 140 FPS anca alıyordum yüksek ayarlarda lowdada 180 200'ü zor görüyordu şu an ne durumdadır bilmiyorum betadan çıktıkdan hemen sonra denemiştim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…