boomerangcoo Femtopat Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #1 Yazdığım gibi sorum budur. Kısacası arkadaşım ile hesabı ortak kullansak, Prime var hesapta skin vs. var, ortak kullansak ban yer miyiz?
Yazdığım gibi sorum budur. Kısacası arkadaşım ile hesabı ortak kullansak, Prime var hesapta skin vs. var, ortak kullansak ban yer miyiz?
B Berat134 Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 410 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #2 boomerangcoo dedi: Yazdığım gibi sorum budur. Kısacası arkadaşım ile hesabı ortak kullansak, Prime var hesapta skin vs. var, ortak kullansak ban yer miyiz? Genişletmek için tıkla... Bizimkiler öyle kullandilar bilmiyorum sana sıkıntı yaratırmı daha doğrusu ayni steam hesabini kullanmiş gibi bişey oluyorsun cs için steam lazim. Artı 0 Eksi
boomerangcoo dedi: Yazdığım gibi sorum budur. Kısacası arkadaşım ile hesabı ortak kullansak, Prime var hesapta skin vs. var, ortak kullansak ban yer miyiz? Genişletmek için tıkla... Bizimkiler öyle kullandilar bilmiyorum sana sıkıntı yaratırmı daha doğrusu ayni steam hesabini kullanmiş gibi bişey oluyorsun cs için steam lazim.
Aemond Targaryen Centipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 68 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #3 boomerangcoo dedi: Yazdığım gibi sorum budur. Kısacası arkadaşım ile hesabı ortak kullansak, Prime var hesapta skin vs. var, ortak kullansak ban yer miyiz? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle hayır. Bir zamanlar hesabımı arkadaşımla ortak kullanıyordum. Sorun çıkmadı. Artı 0 Eksi
boomerangcoo dedi: Yazdığım gibi sorum budur. Kısacası arkadaşım ile hesabı ortak kullansak, Prime var hesapta skin vs. var, ortak kullansak ban yer miyiz? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle hayır. Bir zamanlar hesabımı arkadaşımla ortak kullanıyordum. Sorun çıkmadı.
B Berat134 Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 410 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #4 boomerangcoo dedi: Yazdığım gibi sorum budur. Kısacası arkadaşım ile hesabı ortak kullansak, Prime var hesapta skin vs. var, ortak kullansak ban yer miyiz? Genişletmek için tıkla... Reis internette biraz bakarsan öğrenirsin ban yeme şansın yüksek hemde baya diyolar eskiden bizde yapmişdikta eskiler eskide kaldi boşver deneme bence riske atma ban yiyebilirsin internete girip bakman en iyisidir. Artı 0 Eksi
boomerangcoo dedi: Yazdığım gibi sorum budur. Kısacası arkadaşım ile hesabı ortak kullansak, Prime var hesapta skin vs. var, ortak kullansak ban yer miyiz? Genişletmek için tıkla... Reis internette biraz bakarsan öğrenirsin ban yeme şansın yüksek hemde baya diyolar eskiden bizde yapmişdikta eskiler eskide kaldi boşver deneme bence riske atma ban yiyebilirsin internete girip bakman en iyisidir.