Kai4ra Decapat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 598 Çözümler 1 20 Mart 2024 #1 CS 2 oynanır mı? Hileler, buglar var mı?
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 20 Mart 2024 #2 Hileler var, bug görmedim. Oynanır.
Dinozorolmakistedim Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #3 Bu tarz oyunlar bir süre sonra zevk vermemeye başlıyor.
Wixre Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 711 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: GIGABYTE B450M S2H İşlemci: AMD RYZEN 5 3600 Ssd: XPG 512GB SX8100 PCIe Gen3x4 M.2 SSD Ram: XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3200MHz Ekran Kartı: EVGA GeForce GTX 1650 SUPER SC ULTRA Klavye: SteelSeries Apex 100 Mouse: Razer Deathadder v2 x Hyperspeed Kulaklık: Razer BlackShark V2 X Kablolu Kulaklık Telefon İphone 13 128Gb Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #4 Kai4ra dedi: CS 2 oynanır mı? Hileler, buglar var mı? Genişletmek için tıkla... Oynanır, ilk cıktığı zamana göre bayağı bug azaldı oyunda ama hile var.
Kai4ra dedi: CS 2 oynanır mı? Hileler, buglar var mı? Genişletmek için tıkla... Oynanır, ilk cıktığı zamana göre bayağı bug azaldı oyunda ama hile var.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 20 Mart 2024 #5 Ma'at dedi: Hileler var, bug görmedim. Oynanır. Genişletmek için tıkla... Bence hala optimizasyonu ve akıcılığı iyi değil. He illaki değişiklik olacak ama beklentimi hala karşılayamadı. Oynanır mı oynanır ama CS:GO şuan daha iyi. Keşke ikisi aynı anda devam etseydi.
Ma'at dedi: Hileler var, bug görmedim. Oynanır. Genişletmek için tıkla... Bence hala optimizasyonu ve akıcılığı iyi değil. He illaki değişiklik olacak ama beklentimi hala karşılayamadı. Oynanır mı oynanır ama CS:GO şuan daha iyi. Keşke ikisi aynı anda devam etseydi.
Mr_Emir Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 600 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #6 Hileler var tabiki ama bug yok oynanır hocam. Optimizasyon hala çöp büyük bir güncelleme gelmedi ne yazikki.
Hileler var tabiki ama bug yok oynanır hocam. Optimizasyon hala çöp büyük bir güncelleme gelmedi ne yazikki.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 20 Mart 2024 #7 pawEn dedi: Bence hala optimizasyonu ve akıcılığı iyi değil. Genişletmek için tıkla... Kendi sistemim ve oyun ayarlarımla performans açısından sorun yaşamadım. Konu sahibinin sistemini bilemem, o konuda yorumum yok. pawEn dedi: Oynanır mı oynanır ama CS:GO şu an daha iyi. Keşke ikisi aynı anda devam etseydi. Genişletmek için tıkla... Evet, CS:GO videolarına bakınca keşke CS 2 çıkmasaymış diyorum bazen.
pawEn dedi: Bence hala optimizasyonu ve akıcılığı iyi değil. Genişletmek için tıkla... Kendi sistemim ve oyun ayarlarımla performans açısından sorun yaşamadım. Konu sahibinin sistemini bilemem, o konuda yorumum yok. pawEn dedi: Oynanır mı oynanır ama CS:GO şu an daha iyi. Keşke ikisi aynı anda devam etseydi. Genişletmek için tıkla... Evet, CS:GO videolarına bakınca keşke CS 2 çıkmasaymış diyorum bazen.
H Haaland Yoctopat Katılım 20 Mart 2024 Mesajlar 9 21 Mart 2024 #8 Hileler konusu abartılıyor bence, seçkin ile oynayın.
brzbgt Picopat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 179 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #9 Haaland dedi: Hileler konusu abartılıyor bence, seçkin ile oynayın. Genişletmek için tıkla... Abartma yok. Herkes hile acabiliyor ve ban yok. Iskembeden sallamayin
Haaland dedi: Hileler konusu abartılıyor bence, seçkin ile oynayın. Genişletmek için tıkla... Abartma yok. Herkes hile acabiliyor ve ban yok. Iskembeden sallamayin