R Riff Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 CS 2 oynarken ekranım sapıtıyor. Diğer oyunlarda oluyor mu diye denedim olmuyor. Sadece CS 2'yi oynarken oluyor. Sizin başınıza hiç geldi mi böyle bir olay ve çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2024
CS 2 oynarken ekranım sapıtıyor. Diğer oyunlarda oluyor mu diye denedim olmuyor. Sadece CS 2'yi oynarken oluyor. Sizin başınıza hiç geldi mi böyle bir olay ve çözümü var mı?
Çözüm R R Riff 16 Kasım 2024 Sanırım sorunu çözdüm 2.monitörün fişini çektim ve monitörün çözünürlük ayarını CS'ye uyguladım düzeldi.
Sanırım sorunu çözdüm 2.monitörün fişini çektim ve monitörün çözünürlük ayarını CS'ye uyguladım düzeldi.
P Patton989 Decapat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.636 Makaleler 2 Çözümler 10 15 Kasım 2024 #2 Sapıtıyor derken neyi kastediyorsunuz SS atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS R Riff Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #3 Video atamadığım için gösteremiyorum maalesef ama anlatmaya çalışıcağım ekran siyah bir şekilde kalıyor imleç gelip gidiyor kapanıp açılıyor kısaca. Artı 0 Eksi
Video atamadığım için gösteremiyorum maalesef ama anlatmaya çalışıcağım ekran siyah bir şekilde kalıyor imleç gelip gidiyor kapanıp açılıyor kısaca.
P Patton989 Decapat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.636 Makaleler 2 Çözümler 10 15 Kasım 2024 #4 Riff dedi: Video atamadığım için gösteremiyorum maalesef ama anlatmaya çalışıcağım ekran siyah bir şekilde kalıyor imleç gelip gidiyor kapanıp açılıyor kısaca. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Artı 0 Eksi
Riff dedi: Video atamadığım için gösteremiyorum maalesef ama anlatmaya çalışıcağım ekran siyah bir şekilde kalıyor imleç gelip gidiyor kapanıp açılıyor kısaca. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin.
KS KS R Riff Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #5 Sanırım sorunu çözdüm 2.monitörün fişini çektim ve monitörün çözünürlük ayarını CS'ye uyguladım düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Sanırım sorunu çözdüm 2.monitörün fişini çektim ve monitörün çözünürlük ayarını CS'ye uyguladım düzeldi.