CS 2 oynarken ping değerleri stabil olmuyor

Kaskocu

Picopat
Daha fazla  
CS 2 oynarken pingim 50-60 stabil ama ms çok fazla. Ara sıra 70-80'e kadar çıkıyor bu da oyun keyfimi bitiriyor. Nasıl düzeltebilirim?

CS2'de ne yazık ki Türkiye sunucusu yok, durum normal ve bende de öyle diyebiliriz. Stabil olması için kablolu internet kullanmanı tavsiye ederim.

CS2'de ne yazık ki Türkiye sunucusu yok, durum normal ve bende de öyle diyebiliriz. Stabil olması için kablolu internet kullanmanı tavsiye ederim.

Hocam anlatmak istediğimi anlatamadım düzeltme yaptım da o da anlatmak istediğim şeyi bozmuş. Pingim stabil onda sıkıntı yok ama ms çok fazla artıyor CS:GO'da böyle bir sorun olmuyordu ama CS2 de çok fazla oluyor.

Hocam anladım ancak ne yazık ki bilmiyorum, aklıma gelen tek şey; oyunun ayarlarında "kabul edilebilir en fazla ping" şeklinde bir ayar olacaktır, genelde varsayılan değer 150'dir. Bunu düşürmeyi deneyebilirsiniz, eğer problem CS2'nin sunucularından kaynaklanıyorsa belki bir faydası olabilir.

Ping le bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum 1GB internetim var ve Ethernet kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…