CS 2 peek avantajı

DEVIL K2

Centipat
Daha fazla  
Merhaba herekese,
CS 2 oynamaya başladığım günden beri bunu CS:GO zamanı da hissediyorduk biraz ama bu oyunda sanki inanılmaz bir peek avantajı söz konusu. CT tarafında bile oynarken Peek atan siz olduğunuz da çok daha kolay savunulmakta, sizlerin düşünceleri neler acaba?

Bir şey daha fark ettim spray atmaya başladığında daha iyi gitmesi için oturuyoruz normalde bu yıllardır CS oynayan oyuncuların alışkanlığıdır fakat CS 2 de oturduktan sonra tekrar ayağa kalkarak spray atmaya devam ettiğiniz de çok daha iyi gidiyor gibi mermiler, bu konu hakkında da yorumlarınız varsa alabilirim.

donk şu an bu yazdıklarını en iyi yapan kişi sanırım, özellikle tap crouch çok işe yarıyor. Kendini oyuna göre adapte etmen gerekiyor, GO dan farklı kesinlikle. Duvara yakın durup hızlı çıkma durumu da çok avantajlı, mcqueen gibi oluyorsunuz. GO da olan şeyler burada bariz hissediliyor artık. Beni rahatsız etmiyor, kendim de kullanmaya çalışıyorum.

Donk şu an bu yazdıklarını en iyi yapan kişi sanırım, özellikle tap crouch çok işe yarıyor. Kendini oyuna göre adapte etmen gerekiyor, GO'dan farklı kesinlikle. Duvara yakın durup hızlı çıkma durumu da çok avantajlı, McQueen gibi oluyorsunuz. GO da olan şeyler burada bariz hissediliyor artık. Beni rahatsız etmiyor, kendim de kullanmaya çalışıyorum.

Zaten mecbur buna alışmak ve uygulamak zorundayız maalesef başka bir CS oyunu yok :)
Spray atarken eğilip kalkmayı kendime alıştırdım diyebilirim, duvara yakın hızlı çıkıp bir anda durup peek atmayı da aynı şekilde ama bu oyunda AWP kullanımını bayağı zorlaştırıyor.
Sabit AWP oyuncuları sanırım bu konuda problem yaşıyordur, aslında konuya ilgi fazla olsaydı mani AWP oyuncularının nasıl oyununu değiştirdiğini nasıl oynanması gerektiği hakkında sorular soracaktım.

Zaten mecbur buna alışmak ve uygulamak zorundayız maalesef başka bir CS oyunu yok :)
Spray atarken eğilip kalkmayı kendime alıştırdım diyebilirim, duvara yakın hızlı çıkıp bir anda durup peek atmayı da aynı şekilde ama bu oyunda AWP kullanımını bayağı zorlaştırıyor.
Sabit AWP oyuncuları sanırım bu konuda problem yaşıyordur, aslında konuya ilgi fazla olsaydı mani AWP oyuncularının nasıl oyununu değiştirdiğini nasıl oynanması gerektiği hakkında sorular soracaktım.
Kesinlikle öyle, AWP ben de arada sırada oynayan biri olarak sabit durma devri bitti. Akışkan olmak, dinamik olmak şart. Agresif peakler burda da lazım riflelarda olduğu gibi. Sprey atarken zaten oturmamak gerekiyor, ben sürekli tap ve burst atıyorum. Sprey atacaksam da maksimum 8-12 mermi arası eğilip kalkıp atıyorum. Şu an premierde 13k yım hedef 15-18 leri görmek bakalım.

Kesinlikle öyle, AWP ben de arada sırada oynayan biri olarak sabit durma devri bitti. Akışkan olmak, dinamik olmak şart. Agresif peakler burda da lazım riflelarda olduğu gibi. Sprey atarken zaten oturmamak gerekiyor, ben sürekli tap ve burst atıyorum. Sprey atacaksam da maksimum 8-12 mermi arası eğilip kalkıp atıyorum. Şu an premierde 13k yım hedef 15-18 leri görmek bakalım.
Zamanla çok daha iyi olacaksındır eminim, pratik çok fazla önemli. Premier olayını bence çok ciddiye alma inanılmaz hileler dolanmakta FACEIT oynamanı önerebilirim çok daha keyifli olur senin için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı