JackForest Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 185 Çözümler 2 Yer Kuzey Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #11 Sslonalkrp dedi: 60 FPS almanızın imkanı yok. RX6600 16 GB RAM ile girdim ben bile zor alıyorum ayarlar düşükte ve çözünürlük 1280x1024 olmasına rağmen. Genişletmek için tıkla... CS2'ye geçmeme gibi bir seçenek var mı hocam.
Sslonalkrp dedi: 60 FPS almanızın imkanı yok. RX6600 16 GB RAM ile girdim ben bile zor alıyorum ayarlar düşükte ve çözünürlük 1280x1024 olmasına rağmen. Genişletmek için tıkla... CS2'ye geçmeme gibi bir seçenek var mı hocam.
Sslonalkrp Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.468 Çözümler 7 1 Eylül 2023 #12 JackForest dedi: Deme be Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. İlk defa sis attığımda direkt dondu. O derece optimizasyon sorunu var. Ha tabi CS2 tam sürümü çıktığı zaman yüksek ihtimal 60 FPS alırsınız. JackForest dedi: CS2'ye geçmeme gibi bir seçenek var mı hocam. Genişletmek için tıkla... Var hocam. Oyunu başlatırken CS:GO mu CS2 mi oynayacağınızı soruyor.
JackForest dedi: Deme be Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. İlk defa sis attığımda direkt dondu. O derece optimizasyon sorunu var. Ha tabi CS2 tam sürümü çıktığı zaman yüksek ihtimal 60 FPS alırsınız. JackForest dedi: CS2'ye geçmeme gibi bir seçenek var mı hocam. Genişletmek için tıkla... Var hocam. Oyunu başlatırken CS:GO mu CS2 mi oynayacağınızı soruyor.