DARB0 Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #1 Ayarlari yukseltiyorum yine piksel piksel. FidelityFX devre dışı.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 28 Ocak 2024 #2 DARB0 dedi: Ayarlari yukseltiyorum yine piksel piksel. FidelityFX devre dışı. Genişletmek için tıkla... FidelityFX dışında her şey en düşük ayarlarda gayet normal. FidelityFX ayarını kaliteli ayarına getirin düzelir. Artı 0 Eksi
DARB0 dedi: Ayarlari yukseltiyorum yine piksel piksel. FidelityFX devre dışı. Genişletmek için tıkla... FidelityFX dışında her şey en düşük ayarlarda gayet normal. FidelityFX ayarını kaliteli ayarına getirin düzelir.
KS KS DARB0 Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #3 Paul Walkers dedi: FidelityFX dışında her şey en düşük ayarlarda gayet normal. FidelityFX ayarını kaliteli ayarına getirin düzelir. Genişletmek için tıkla... En yüksek kalitede zaten devre dışı (en yüksek kalite) Artı 0 Eksi
Paul Walkers dedi: FidelityFX dışında her şey en düşük ayarlarda gayet normal. FidelityFX ayarını kaliteli ayarına getirin düzelir. Genişletmek için tıkla... En yüksek kalitede zaten devre dışı (en yüksek kalite)
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 28 Ocak 2024 #4 DARB0 dedi: En yüksek kalitede zaten devre dışı (en yüksek kalite) Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam? Devre dışı demişsiniz kaliteli yapın düzelir dedim sadece. Devre dışı yapmayın yani. Artı 0 Eksi
DARB0 dedi: En yüksek kalitede zaten devre dışı (en yüksek kalite) Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam? Devre dışı demişsiniz kaliteli yapın düzelir dedim sadece. Devre dışı yapmayın yani.
KS KS DARB0 Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #5 Paul Walkers dedi: Anlamadım hocam? Devre dışı demişsiniz kaliteli yapın düzelir dedim sadece. Devre dışı yapmayın yani. Genişletmek için tıkla... Kankam zaten devre dışı en yüksek kalite değil mi ben mi yanlış biliyorum. Artı 0 Eksi
Paul Walkers dedi: Anlamadım hocam? Devre dışı demişsiniz kaliteli yapın düzelir dedim sadece. Devre dışı yapmayın yani. Genişletmek için tıkla... Kankam zaten devre dışı en yüksek kalite değil mi ben mi yanlış biliyorum.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 28 Ocak 2024 #6 Bu ayarlarda hiç piksel gözükmüyor bende. FidelityFX konumunu kaliteli yapın görsel de paylaştım. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (15).png 725,2 KB · Görüntüleme: 73 Artı 0 Eksi
KS KS DARB0 Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #7 Paul Walkers dedi: Bu ayarlarda hiç piksel gözükmüyor bende. FidelityFX konumunu kaliteli yapın görsel de paylaştım. Genişletmek için tıkla... Yaptım daha kötü oldu. Dosya Ekleri 17063900556033047058376675082282.jpg 290,4 KB · Görüntüleme: 81 Artı 0 Eksi
Paul Walkers dedi: Bu ayarlarda hiç piksel gözükmüyor bende. FidelityFX konumunu kaliteli yapın görsel de paylaştım. Genişletmek için tıkla... Yaptım daha kötü oldu.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 28 Ocak 2024 #8 DARB0 dedi: Yaptım daha kötü oldu. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam benim hatam. Hocam sistem nedir? Artı 0 Eksi
DARB0 dedi: Yaptım daha kötü oldu. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam benim hatam. Hocam sistem nedir?
KS KS DARB0 Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #9 Paul Walkers dedi: Pardon hocam benim hatam. Hocam piksel piksel gözüküyor derken direkt ekranın hepsi değil mi? Genişletmek için tıkla... Kanka bazı yerler piksel piksel gözüküyor anlamdım. Harita Full pixel değil bazı yerleri karakter pixel mesela. Artı 0 Eksi
Paul Walkers dedi: Pardon hocam benim hatam. Hocam piksel piksel gözüküyor derken direkt ekranın hepsi değil mi? Genişletmek için tıkla... Kanka bazı yerler piksel piksel gözüküyor anlamdım. Harita Full pixel değil bazı yerleri karakter pixel mesela.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 28 Ocak 2024 #10 Hocam keskinliği yumuşatma, model/doku ve doku filtreleme ayarlarını yukarı çekerseniz pikseller azalır diye düşünüyorum. Ben de denedim şimdi çağ atladım desem yalan olmaz . Artı 0 Eksi
Hocam keskinliği yumuşatma, model/doku ve doku filtreleme ayarlarını yukarı çekerseniz pikseller azalır diye düşünüyorum. Ben de denedim şimdi çağ atladım desem yalan olmaz .