EssOh Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #1 Merhaba, Sorum şu ben şimdi CS 2 de iyi FPS alamadığım için CS:GO'dan ranked girsem CS 2 de rankım açılır mı?
Merhaba, Sorum şu ben şimdi CS 2 de iyi FPS alamadığım için CS:GO'dan ranked girsem CS 2 de rankım açılır mı?
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #2 EssOh dedi: Merhaba, Sorum şu ben şimdi CS 2 de iyi FPS alamadığım için CS:GO'dan ranked girsem CS 2 de rankım açılır mı? Genişletmek için tıkla... Açılsa bile oyun tam çıktığı zaman Rank'lar sıfırlanacak boşuna kasma. Artı 0 Eksi
EssOh dedi: Merhaba, Sorum şu ben şimdi CS 2 de iyi FPS alamadığım için CS:GO'dan ranked girsem CS 2 de rankım açılır mı? Genişletmek için tıkla... Açılsa bile oyun tam çıktığı zaman Rank'lar sıfırlanacak boşuna kasma.
hayatsız insan Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 669 Çözümler 4 Yer 32°40’34.19″N 117° 9’27.58″W Daha fazla Sistem Özellikleri Tost makinesi Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 2 Eylül 2023 #3 Hayır. CS2'ye geçtiğinizde rankınız sıfırlanıyor. Bende silver 3'tüm rankım gitti CS2'ye geçince Artı 0 Eksi
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #4 Hayır açılmaz. Artı 0 Eksi
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.549 Çözümler 132 2 Eylül 2023 #5 Hayır. Artı 0 Eksi
KS KS EssOh Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #6 Wlixe dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... SpeeQ dedi: Hayır açılmaz. Genişletmek için tıkla... hayatsız insan dedi: Hayır. CS2'ye geçtiğinizde rankınız sıfırlanıyor. Bende Silver 3'tüm rankım gitti CS2'ye geçince. Genişletmek için tıkla... xopeSs dedi: Açılsa bile oyun tam çıktığı zaman Rank'lar sıfırlanacak boşuna kasma. Genişletmek için tıkla... Peki yakında CS 2 bu FPS sorunlarını fixler mi? Artı 0 Eksi
Wlixe dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... SpeeQ dedi: Hayır açılmaz. Genişletmek için tıkla... hayatsız insan dedi: Hayır. CS2'ye geçtiğinizde rankınız sıfırlanıyor. Bende Silver 3'tüm rankım gitti CS2'ye geçince. Genişletmek için tıkla... xopeSs dedi: Açılsa bile oyun tam çıktığı zaman Rank'lar sıfırlanacak boşuna kasma. Genişletmek için tıkla... Peki yakında CS 2 bu FPS sorunlarını fixler mi?
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.549 Çözümler 132 2 Eylül 2023 #7 EssOh dedi: Peki yakında CS 2 bu FPS sorunlarını fixler mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Oyun daha yeni çıktı, optimizasyon sorunları olması normal. Zamanla, gelen yamalarla düzelecektir. Artı 0 Eksi
EssOh dedi: Peki yakında CS 2 bu FPS sorunlarını fixler mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Oyun daha yeni çıktı, optimizasyon sorunları olması normal. Zamanla, gelen yamalarla düzelecektir.