CS 2 rekabetçi rankı gelmedi

lastshinobi

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i5-12450H l 32 GB 3200 MHz DDR4 l NVIDIA GeForce RTX 4060 135w l 1 TBNVMe M.2 (PCIe 3.0) l Casper Excalibur G870.1245-DFB0X-B
CS 2'de rekabet oynuyorum yaklaşık 3-5 maç attım ama rankla alakalı bir şey gelmedi. Rank için seçkin mi olması gerekiyor illa?

Seçkininiz olmazsa ranked oynayamazsınız yani ranked oynayamadığınız için rankınız gelmez.

Mesela seçkin olan bir arkadaşınız ile rekabetçi girince arkadaşınızın rankı etkilenmez hiçbir şekilde.

Seçkininiz olmazsa ranked oynayamazsınız yani ranked oynayamadığınız için rankınız gelmez.

Mesela seçkin olan bir arkadaşınız ile rekabetçi girince arkadaşınızın rankı etkilenmez hiçbir şekilde.

Eskiden oynayarak alabiliyorsun o sanırsam artık aktifte değil. Biraz oynayayım dedim baktım böyle gidiyor çok saçmalamışlar bence.

Zaten firmanın tamamen amacı para kazanmak olunca yapacak bir şey yok hocam. Mesela marketten gidip herhangi bir şey alırken ayrı komisyon alıyor aynı itemi baktın beğenmedin satacağım diyorsun ayrı komisyon alıyor.

Zaten firmanın tamamen amacı para kazanmak olunca yapacak bir şey yok hocam. Mesela marketten gidip herhangi bir şey alırken ayrı komisyon alıyor aynı itemi baktın beğenmedin satacağım diyorsun ayrı komisyon alıyor.

Vallahi almayı düşünüyorum da seçkin çok oynar miyim bilmiyorum şu sıralar o yüzden biraz arada kaldım.

Oynamaktan zevk alıyorsanız parasını çıkarır bir süre sonra ben severek oynuyorum birden fazla hesap ile yaklaşık 5 yıldır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı