ömür.d Decapat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 457 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #1 Fiyatına baktım ve sürekli düşüşte daha düşmeden elden çıkarmalı mıyım yoksa elimde mi tutmalıyım? Veya kasayı açmalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2024
Fiyatına baktım ve sürekli düşüşte daha düşmeden elden çıkarmalı mıyım yoksa elimde mi tutmalıyım? Veya kasayı açmalı mıyım?
volvoseverim Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 595 Çözümler 2 22 Ocak 2024 #2 ömür.d dedi: Fiyatına baktım ve sürekli düşüşte daha düşmeden elden çıkarmalı mıyım yoksa elimde mi tutmalıyım? Veya kasayı açmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Anahtarı halihazırda elinizde yoksa hiç açmayın satın gitsin.
ömür.d dedi: Fiyatına baktım ve sürekli düşüşte daha düşmeden elden çıkarmalı mıyım yoksa elimde mi tutmalıyım? Veya kasayı açmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Anahtarı halihazırda elinizde yoksa hiç açmayın satın gitsin.
ömür.d Decapat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 457 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #3 volvoseverim dedi: Anahtarı halihazırda elinizde yoksa hiç açmayın satın gitsin. Genişletmek için tıkla... Anahtar elimde yok, satacağım. Teşekkürler.
volvoseverim dedi: Anahtarı halihazırda elinizde yoksa hiç açmayın satın gitsin. Genişletmek için tıkla... Anahtar elimde yok, satacağım. Teşekkürler.