P PitViper Centipat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #1 Ekran kartı RTX 4060 İşlemci i5 13k Monitörüm 144 Hz olmasına rağmen CS 2 de 60 FPS sabit alıyorum konuyla alakalı bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Monitörüm 144 Hz olmasına rağmen CS 2 de 60 FPS sabit alıyorum konuyla alakalı bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.483 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 19 Şubat 2024 #2 Ayarlarda ki grafikler sekmesinde FPS sınırı seçeneğini Sınırsız olarak ayarlayın. Artı 0 Eksi
KS KS P PitViper Centipat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #3 RowIinq dedi: Ayarlarda ki grafikler sekmesinde FPS sınırı seçeneğini Sınırsız olarak ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda FPS sınırı seçeneğini göremiyorum konsol üzerinden FPS_max 0 komutunu girdim fakat etki etmiyor. Artı 0 Eksi
RowIinq dedi: Ayarlarda ki grafikler sekmesinde FPS sınırı seçeneğini Sınırsız olarak ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda FPS sınırı seçeneğini göremiyorum konsol üzerinden FPS_max 0 komutunu girdim fakat etki etmiyor.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.483 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 19 Şubat 2024 #4 PitViper dedi: Ayarlarda FPS sınırı seçeneğini göremiyorum konsol üzerinden fps_max 0 komutunu girdim fakat etki etmiyor. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'na girip orada V-Sync seçeneğini kapalı duruma getirin. Artı 0 Eksi
PitViper dedi: Ayarlarda FPS sınırı seçeneğini göremiyorum konsol üzerinden fps_max 0 komutunu girdim fakat etki etmiyor. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'na girip orada V-Sync seçeneğini kapalı duruma getirin.