CS 2 seçkin alarak iyi mi yaptım?

mortal2345

Picopat
Merhaba arkadaşlar. Ben bugün 14.99 dolara CS seçkin aldım uzun zamandır almayı düşünüyordum ha alacağım ha aldım diye geçirdim zamanı eni sonu Steam dolara geçti, ve benim de elime para geçmişti o yüzden bugün almaya karar verdim sonuçta sürekli dolar yükseliyor ve değeri artıyor diyerek aldım, ama içim şimdi hafiften rahatsız oldu. Ben de sizin düşüncelerinizi merak ettim. Sizce CS 2 seçkini alarak iyi mi ettim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kanka bu zamanda almak pek mantıklı bir hareket değil. Rank kasmayı istiyorsan alınır Max.

CS2 oyuncusuysan iyi ettin zaten oynadıkça parasını çıkarıyor.

Steam dolara geçtiği için kasa düşürerek o parayı çıkarman çok zor.

Hepinize teşekkür ediyorum ilk başta düşünceleriniz için,yani genelde bilgisayarı açtığım zaman cs oynuyorum ve sevdiğim bir oyun o yüzden almak istedim umarım kötü etmemişimdir.

İyi ettiniz. Ciddi bir oyuncuysanız tabii. Parasını her türlü çıkartırsınız zaten.

Hepinize teşekkür ediyorum ilk başta düşünceleriniz için,yani genelde bilgisayarı açtığım zaman cs oynuyorum ve sevdiğim bir oyun o yüzden almak istedim umarım kötü etmemişimdir.
Eskisine göre daha az kârlı onun dışında bir şey yok.

İyi ettiniz. Ciddi bir oyuncuysanız tabii. Parasını her türlü çıkartırsınız zaten.
Hocam tam olarak iyi bir oyuncu değilim fakat oyunda belli bir amaç kazanmak ve kasa vs tarzı şeyler düşürmek için aldım amaç kazanmak derken ranked maçları kastettim

bir şey soracağım nasıl aldınız mesela ben nays ile almak istiyorum 15 dolar ya fazla ücret kesiyor mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…